Lucci Yamato ayarı çıkabilir, Ryo haki falan biliyorsa sırıtmaz dedim. Yamato ağır kaçar diyenler olunca sağ kol ihtimalini verdim. Bu Mw gelip amiral gücünde falan diye diretti. Benim patladığim bir sey yok su anlik.
Lucci Yamato ayarı çıkabilir, Ryo haki falan biliyorsa sırıtmaz dedim. Yamato ağır kaçar diyenler olunca sağ kol ihtimalini verdim. Bu Mw gelip amiral gücünde falan diye diretti. Benim patladığim bir sey yok su anlik.
Nerde patladım tam olarak?
Köprü satışına mi ciktin gene
Köprüleri sattık alıcısı çoktu. Sende mi istiyorsun nedir?Köprü satışına mi ciktin gene
Niye bu kadar şahit var patladığına dair ? Bu arada her ihtimale göz kırparak garanticiliğine cila çekmişsinLucci Yamato ayarı çıkabilir, Ryo haki falan biliyorsa sırıtmaz dedim. Yamato ağır kaçar diyenler olunca sağ kol ihtimalini verdim. Bu Mw gelip amiral gücünde falan diye diretti. Benim patladığim bir sey yok su anlik.
Mihawk 3 milyar cikacağina inanan varsa koprü satiyorum bro, patlama dedigin boyle oluyorKöprüleri sattık alıcısı çoktu. Sende mi istiyorsun nedir?
Asil patlayanlar olarak sizi patlatana kin güdup bana karsi birlesmeniz olayi sadece.Niye bu kadar şahit var patladığına dair ? Bu arada her ihtimale göz kırparak garanticiliğine cila çekmişsin
Aynen sen patlamazsın hiç zaten, görüyoruz...Mihawk 3 milyar cikacağina inanan varsa koprü satiyorum bro, patlama dedigin boyle oluyor
buggyde 3 milyar oldu sonra dediki en çok artan benimki dedi 15 milyondan 3 milyara fırlayan ödülü kaç kişi varMihawk 3 milyar cikacağina inanan varsa koprü satiyorum bro, patlama dedigin boyle oluyor
ben öyle bi sey mi dedim? Bu bölum neyde patlamisim soyleyin. Bos salliyo millet sabahtandir.Aynen sen patlamazsın hiç zaten, görüyoruz...