O değil de Mangada Kizaru vs Lucci olma ihtimali var.
Burada da Luccicilerin başı @Millennium Wizard ve Amiral Lobisinin elit isimlerinden @Montana vs atıyor.
Oda kesin okuyor bu forumu, kesin.
O değil de Mangada Kizaru vs Lucci olma ihtimali var.
Burada da Luccicilerin başı @Millennium Wizard ve Amiral Lobisinin elit isimlerinden @Montana vs atıyor.
Oda kesin okuyor bu forumu, kesin.
Patlayan da sensin
Nerde patladım tam olarak?Patlayan da sensin
Ben gaza gelmem merak etme.Ama güzel destek atmışsın Montana saldırır gibi olursa ıslık çalman yeterli.Bu hafta sırt sırta savaştık ben olurum hakem. Yalnız Kizaru geldiğine göre çok net şov yapacak bence girme iddiaya :s
Uyanışlı Lucci’den karizma olmuş reisin karşısında boynumuz kıldan incedir.Sürekli reddettiğin için kızdırdın reisi.
Haftaya Enel fanıyım aydan iniyormuş rahatladın mı@Millennium Wizard gelecek arc kimin fanı olacaksın çok merak ediyorum.
Iftiracı başı Sykwalker.
Nerde patladım tam olarak?
Dikkat et buna, çok sinsi hareket ediyor. Dost görünürse inanma.Iftiracı başı Sykwalker.
Lucci'nin seviyesi Yamato, Zoro, Kid, Law kadardır, bazılarını da yener. Top tier olmak kolay iş değil. Amiral Yonko dışında Luffy, Dragon, Mihawk vardır hala.Yok öyle bir sey. Luffy karşısında 10 dakka dayanan herkes amiral-yonko olmuyor. Yamato gibi insanlar da var seride.