Aynı nehirde iki kez yıkanmaz. Vs yarıda kalır. Uyanış açtırmasının anlamı kalmaz. Bu vs yarıda kalır benim oyum buna.Luccinin meyvesininde antik zoan olmamasını da unutmamak gerek.Ama bence gelecek chapterda Luffy Lucciyi yenecek
Aynı nehirde iki kez yıkanmaz. Vs yarıda kalır. Uyanış açtırmasının anlamı kalmaz. Bu vs yarıda kalır benim oyum buna.Luccinin meyvesininde antik zoan olmamasını da unutmamak gerek.Ama bence gelecek chapterda Luffy Lucciyi yenecek
Garp ın sümüklü koby ve tırsık arkadaşını ne hale getirdiğini gördüysek en üst düzey elemanlardan eğitim almanın önemi apaçık ortada.Zoro en iyi kılıç ustasından aldı.Sabo malum Dragon eğitti.Çok ilginç bir yeri söyledin. KF'de en sevdiğim şeyler kimsenin parmak basıp söylemediği şeyler. Cidden kendi kendini eğitiyorsa adam benim nazarımda Luffy'den daha çalışkan biri.
Luffy'i kimin eğittiği ortada. En yüksek mertebedekilerin birilerini eğittiği görmedik bir koramiral garp vardı. Çok enteresan.
Okuyucuyu tatmin edemeyip üzülüyor olabilirmi çok tahmin var seri üzerine ve begenilmeyip aşırı eleştiri alarak kendi düşüncelerini değilde okuyucunun istediğini yansıtmaya başlamış sa . Bazen yazılar bile ağır yük olur insana .Güzelim seriyi mahvetti işte. Keşke 5 yılda bitirseydi ilk düşündüğü gibi. Ama o zaman da bu kadar para içinde yüzemezdi Oda lavuğu. :d
bu bölümde Lucci’nin karşısına Luffy yerine Zoro çıksa ne olurdu?
Bobregini tekrar yutup gelmiş. Lucci en güçlü atağını vurduğunu sanıyordur.Sana Lucci çok güzel cevap vermiş;
Ayrıca konu sadece Lucci de değil, sen ne zaman Nika demeye başlayacaksın?
Ne olur bilemeyiz ama Zoro’nun yanında adam parmaklayamazlar Zoro namusuna sahip çıkar.Daha arc başında uyarıp açıklıyorlardı menzil meselesini Zoro menziline sahip çıkar kuş uçurtmaz kısacası.bu bölümde Lucci’nin karşısına Luffy yerine Zoro çıksa ne olurdu?