Luccinin meyvesininde antik zoan olmamasını da unutmamak gerek.Ama bence gelecek chapterda Luffy Lucciyi yenecekBenim merak ettiğim Lucci yi kim eğitti.Kendi başına bu noktaya geldiyse benim gözümde kafadan 3 luffy eder.Luffy günceldeki en iyi hakiye ve bilgiye sahip 2-3 kişiden biri olan Kara Kraldan 2 sene 1-1 özel eğitim aldı.Ona rağmen anca o seviyeye çıktı.
@Mihawk şunu silebilir miyiz heyecandan konuyu şaşırdım sdkfjsdjgbfArjantin üzgün
Hayır oluşturmayacak.Sıradaki soru gelsin...
Zoro 800 sene önce yaşasaydı MR1'in meyvesini arzular mıydı?Hayır oluşturmayacak.Sıradaki soru gelsin...
Lucci'ye el fatiha okurlardı bence jksddjfbu bölümde Lucci’nin karşısına Luffy yerine Zoro çıksa ne olurdu?
bu bölümde Lucci’nin karşısına Luffy yerine Zoro çıksa ne olurdu?
@Jacques elin kaymış usta düzelttim.Zoro'ya el fatiha okurlardı bence jksddjf
Usta Zoro'nun şakası yok. Luffy agamız eğleniyor kdsfjskdjf@Jacques elin kaymış usta düzelttim.
Zoro nun şarkısı var.Usta Zoro'nun şakası yok. Luffy agamız eğleniyor kdsfjskdjf
Çok ilginç bir yeri söyledin. KF'de en sevdiğim şeyler kimsenin parmak basıp söylemediği şeyler. Cidden kendi kendini eğitiyorsa adam benim nazarımda Luffy'den daha çalışkan biri.Benim merak ettiğim Lucci yi kim eğitti.Kendi başına bu noktaya geldiyse benim gözümde kafadan 3 luffy eder.Luffy günceldeki en iyi hakiye ve bilgiye sahip 2-3 kişiden biri olan Kara Kraldan 2 sene 1-1 özel eğitim aldı.Ona rağmen anca o seviyeye çıktı.