Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu neyin uyanışı anasını satayım sanki g5 öncesi Luffy ile Lucci'nin denk gitmesi mantıklı olacakmış gibi şunu öne sürmek nedir. Düz formunda hibrit Kaido ile denk gidecek seviyeye gelmiş karakter hali hazırda serinin en büyük potansiyeli ve aldığı eğitimin üzerine kademe kademe dövüşerek bu seviyeye gelmiş. Wg iti kim köpek de 30'undan sonra yan sanayi Kaido olacak. Beklentiler ayrı öne sürülen sebepler ayrı olay. Yutubır teori videolarının altındaki yorumlar tadı aldım ilk defa forumda. Bari Apoo kadar Ulti kadar icraat yapsaydı da ondan sonra uçsaydınız
 
Büyük bir ihtimal Lucci haftaya yenilecek Kizaruda yolda zaten, ama her Luffyinin dövüştüğü eski rakipler biri 3 milyar alır biri uyanış açıp gelir. E.Oda dalga geçiyor resmen bizle. Kendimi level scaling olan oyunların içinde gibi hissettim. 1 level de başlıyorsun oyuna son seviyeye ulaşıyorsun 1 levelde yendiğin minyon senle 1 vs 1 atıyor. :D
siz istiyorsunuz ana karakter tayfası hariç kimse güçlenmesin,herkes yerinde saysın. Luffy,ace çiçek böcek üstünde koşarken lucci askerlere parmak atıyordu haberin olsun.:)
 
İşte tam bu nokta zaten komik. Neden eklemiyor...? Herif açık açık düşman olarak gelmiş. Ben şu an Oda'ya acayip ayar olduğum için yardırıyorum. Çünkü herif resmen bet reklamı alan Alex gibi davranıyor. :D
Valla bm'de böyle yenildi, sen ulti'ye kral hakili saldırı yapıp tek at sonra kid ve law'a karşı o gücü kullanma. Oda savaş konusunda bir türlü dengeyi sağlayamıyor özellikle Haki sonrası.
 
abi şaka gibi valla şu yorumlar çok enteresan. Yani adamlarım tek söylediği cümle şu:

Luffy bu adamı enies lobbyde yendi.

Güçlenmemesi mi gerekiyor orda yendi diye? Ona bakarsan adam luffy'i ilk görüşte tekledi. Niye döndü luffy? Luffyy yaparken sorun yok.
Lucci yaparken sorun var.
Lan bırakk! (sp versiyon)
 
siz istiyorsunuz ana karakter tayfası hariç kimse güçlenmesin,herkes yerinde saysın. Luffy,ace çiçek böcek üstünde koşarken lucci askerlere parmak atıyordu haberin olsun.:)
Bak ben kimse güçlenmesin demiyorum. Ama böyle serilerde güçlenmek özel bir şeydir. Özel bir şey değilse Herkes güçlenebiliyorsa One Piece evrenindeki herkes mal %99'unun hakiden haberi yok. %99 un mal olduğu bir evren yaratmış E.Oda.
 
Beğenmiyorsanız okumayın arkadaşlar. Misal ben beğenmiyor olmama rağmen okudum ve ben nu saçmalığı neden okudum diye sorguladım kendimi.

Şeytan meyveleri arzu ve ihtiras sonucu doğdu kısmını komple geçtim ama savaş lordlarına kafa tutabilen, Mihawk'ı timsah ile ittifak kurmaya zorlayan seraphimleri kontrol eden kişiyi parmaklamak suretiyle tekliyor Lucci ve Seraphimlerin kontrolünü ele geçiriyor. Random bir köylü, uykusunda öldürdü diyelim Sentomaru'yu. Kontrol onun eline mi geçecek?

Luffy geleceği görüyor geleceği ama Lucci'nin Sentomaru'ya pandik atacağını görmüyor. Sonra da sinirlenip bağırıyor falan. Savaş sırasında da kullanmayacaksan ne halt etmeye kastın o kadar gözlem hakisini?

İyice deli saçması bir seriye döndü One Piece.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık