Ben Lucci ile eşit olmaya yakın olduğunu bile sanmıyorum, o ilk birbirlerine yumruk attıkları kısım da Enies Lobbydeki panele gönderme olsun diye konmuş da sonrasında Lucci uçup gidiyor Luffy kahkaha atmaya devam.
O Seraphimler Lunarian kanı sayesinde orijinal warlordlar kadar güçlü, Luffy 4 Seraphim ve 3 CP0 ajanı ile kapışacak.
Mihawk, kuma, hancock, jinbei dörtlüsünün robotları var ortada. Ekleme şeytan meyveleri ve Lunarian kanı sayesinde bazıları orijinallerinden daha güçlü bile olabilir. Lucci büyük ihtimalle bu fightta en az zorlanacağı adam olacaktır.
Mesela S-Hawk; Mihawkın genleri sayesinde kılıç yeteneğine sahip, her pacifista gibi lazer atıyor, Kingin ateşle ilgili özelliklerine sahip.
Hepsini tarif etmeye üşendim ama wikiden seraphimlerin güç sayfasına baksın tam detayını hatırlamayanlar, bunlar basit pacifistalar değil:
https://onepiece.fandom.com/wiki/Seraphim
Edit:Ekleyeyim ben Luffy'nin tek başına 4 seraphim almaya yakın olduğunu bile düşünmüyorum, BB hala daha güçlüdür Luffy'den ve o bile bunların gücünü görünce defansa zorlandı. Nasıl bir dövüş olacağını çok merak ediyorum ama tek bildiğim bu dövüşte CP0ın sadece sağda solda zıplayıp Luffy'ye vuracak fırsat kovalayacağı, G5 Luffy ile denk dövüşemez ajanlar.