Eylem baki yine. Sonson monson bilmem yine okuyucuyu azdırmak için bi çabalara girilmiş o barizYanından geçme değil samurayların yaptığı gibi anlık hızlı bir saldırı.Shishi sonson gibi aniden oraya girip kesip geçiyor.
Eylem baki yine. Sonson monson bilmem yine okuyucuyu azdırmak için bi çabalara girilmiş o barizYanından geçme değil samurayların yaptığı gibi anlık hızlı bir saldırı.Shishi sonson gibi aniden oraya girip kesip geçiyor.
Ama işte yani aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor herif sıkıldım. Yani tek atması bir farklılık getirirdi seriye en azından. Hani youtuber olsam... muazzam derdim bölüme ama oda yok... :dSadece sana değildi cevabım, genel konuştum şaklaban vs diyen de gördüm konuda.
Sana cevap verdiğim kısım şu kısım:
siz istiyorsunuz ana karakter tayfası hariç kimse güçlenmesin,herkes yerinde saysın. Luffy,ace çiçek böcek üstünde koşarken lucci askerlere parmak atıyordu haberin olsun.Büyük bir ihtimal Lucci haftaya yenilecek Kizaruda yolda zaten, ama her Luffyinin dövüştüğü eski rakipler biri 3 milyar alır biri uyanış açıp gelir. E.Oda dalga geçiyor resmen bizle. Kendimi level scaling olan oyunların içinde gibi hissettim. 1 level de başlıyorsun oyuna son seviyeye ulaşıyorsun 1 levelde yendiğin minyon senle 1 vs 1 atıyor.
Valla bm'de böyle yenildi, sen ulti'ye kral hakili saldırı yapıp tek at sonra kid ve law'a karşı o gücü kullanma. Oda savaş konusunda bir türlü dengeyi sağlayamıyor özellikle Haki sonrası.İşte tam bu nokta zaten komik. Neden eklemiyor...? Herif açık açık düşman olarak gelmiş. Ben şu an Oda'ya acayip ayar olduğum için yardırıyorum. Çünkü herif resmen bet reklamı alan Alex gibi davranıyor.
Bak ben kimse güçlenmesin demiyorum. Ama böyle serilerde güçlenmek özel bir şeydir. Özel bir şey değilse Herkes güçlenebiliyorsa One Piece evrenindeki herkes mal %99'unun hakiden haberi yok. %99 un mal olduğu bir evren yaratmış E.Oda.siz istiyorsunuz ana karakter tayfası hariç kimse güçlenmesin,herkes yerinde saysın. Luffy,ace çiçek böcek üstünde koşarken lucci askerlere parmak atıyordu haberin olsun.
Güzelim seriyi mahvetti işte. Keşke 5 yılda bitirseydi ilk düşündüğü gibi. Ama o zaman da bu kadar para içinde yüzemezdi Oda lavuğu. :dValla bm'de böyle yenildi, sen ulti'ye kral hakili saldırı yapıp tek at sonra kid ve law'a karşı o gücü kullanma. Oda savaş konusunda bir türlü dengeyi sağlayamıyor özellikle Haki sonrası.