@Montana @II. Invictus hakemlere bakar mısın , Ivan Bebek'le Ali Palabıyık
Hadi çekip git, niye saldırıyor bre salak? Ruh hastası mısın olum? Gayen ne la? Hem kaçalım diyor, hem de saldırıyor. Bu luffy ve oda asla anlayamayacağımız kafaları yaşıyorlar.Jimbe Copır niye kaçıyor anlamıyorum hiç bir yonko tayfası kaçmaz Luffy niye doru biz gitmeliyiz diyor onuda anlamadım zaten rezil oldun sen yonkosun tavrını koysana ne ağırlığın var ne caydırıcılığın seri sonu beleşden kral olacak böyle giderse.
aman allam yine saçma bir şey Oda'nın beyninde canlandı ve hoşuna gitti, artık herkese uygulayacak. hayır olamaz.Neee Jaguar tanrı meyvesi mi hihi.
Hee Hollanda'da Waterloo kasabası var. Islak orman (Hollandaca water su loo orman demek) anlamına geliyor.
Bilin bakalım bu ismi kim taşıyor da orman tanrısı çıkacak.
@II. Invictus Osmanlı Kadıları gibi hakem, bunun ipiyle kuyuya inilmez zaten@II. Invictus hissettirmiş diyo Luffy. Ben diğer bölüm bekleyelim diyorum.
Patlak balonlar gereğini yapamazlar. Serinin özeti : Luffy’e yemek vermeyin de ne yaparsanız yapın.Luffy'nin önünde ona yemek vereni ve sonra Sento'yu indirmiş Lucci, @Jacques hala konuşuyor ama.
@Montana ve @II. Invictus gereğini yapmalı
Yine dosta korku düşmana güven vermiş Luffy...Sorarlarsa eğer dostlarına yemek ve su veren kişilerin canını acıtanlara savaş açtı diye söylersiniz. Roger'la benzer özellik.
One Piece - Bölüm 1069 Her Şeyi Arzuya Borçluyuz Manga oku
One Piece - Bölüm 1069 Her Şeyi Arzuya Borçluyuz Manga okusadscans.com
Oldu olacak Alabasta'da yağmur yağmıyor bununda sebebini Luffy'e yıkalım shdfhdgLuffy'nin önünde ona yemek vereni ve sonra Sento'yu indirmiş Lucci, @Jacques hala konuşuyor ama.
@Montana ve @II. Invictus gereğini yapmalı
28 yaşına kadar Haki kullanmayı bilmiyordu derken?28 yaşına kadar haki bile kullanmayı bilmeyen lucci, luffylerle dövüştükten 2 yıl sonra uyanış açıp haki kullanıp yonkou ile kafa kafaya dövüşüyor. Hükümette 4 tane Lucci seviyesinde adam olsa korsanlar peştemal olurmuş. Helal olsun E.Oda bunadığını iyice kanıtladın gözümde.