Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam orada tam olarak neyi kastettiğini biliyorum ama peki gelebilir miydi :D Tecrübesiz Momo'nun yaptıkları bile belli.

Onu mu tartışıyoruz biz, Aramaki'nin hal ve hareketlerini tartışıyoruz. O tartışmaya girersek başka yere kayarız,

Özetle sen Aramaki'nin karakterinden, hal ve hareketlerinden bahset bırak diğer gereksiz detayları. Dediğim şeylere cevap ver Abdülhamit'i savunma bana. @sensey bile savunmadı yazıklar olsun çekti bu adama :D

Ne anlatıyorsun sen? Yok Abdülhamit, yok sensey.

Aramaki'nin sergilediği davranışın kendimce nedenlerini anlatıyorum. Başkasının ne çektiğini referans almıyorum.
 
Tabiki biz haklı çıktık.
Nika ile ilgili söylenen her şey bire bir luffy ile uyuşuyor sen buna bakıp Luffy ile paralel kişiliği var diyorsun. Çünkü olmasını istediğin şey bu.

Ama tarafsız bakarsan bu meyveyi yiyen özgürlük savaşçısı oluyor, insanları gülümsetiyor vesaire gibi nitelikler ilk andan beri Luffy'de var. Yani eğer birine falanca şeyi yedikten sonra şöyle böyle karakter geliştirir deniyorsa ve biri o falanca şeyi yedikten sonra şöyle böyle karakter geliştiriyorsa gidip ama parelel kişilikteler demezsin.

Nika'nın bu bölüm yaptıkları bile ne kadar etkili olduğunu gösteriyor. İki bölüm önce g5'e girince özgür oluyorum demesi bile aynı olay. Lütfünün bilinci kapanınca rakiplere bakması, lütfü öldükten sonra geri getirmesi vesaire. Meyvenin kendisi joyboy ve seri joyboy olma yoluna girdi.

Joyboy olma macerasının anlatıldığı seride meyvenin kendisi joyboy daha ne diyebilirim sana. Bu meyve olmadan joyboy yok, çünkü meyve = Joyboy.

Sen Oda'nın KK'likten çıkıp joyboyluğa evirdiği seri için fazla endişeleniyorsun, zaten bu değişim olduğunda kaybetmişsin. Retconun en kötüsünü Luffy yedi. İçten içe tüm Luffy fanları da Nika meyvesinin retcon olduğunu biliyordur adım kadar eminim.
Niyet okumalar başlamış. Biz yazmayalım reis sen bizim yerimize düşünüp yazıyorsun zatendfgfdg fgh
 
Ne anlatıyorsun sen? Yok Abdülhamit, yok sensey.

Aramaki'nin sergilediği davranışın kendimce nedenlerini anlatıyorum. Başkasının ne çektiğini referans almıyorum.
Aramaki'nin karakteri zayıf. Her halta tepki verip fikir belirtiyor. Yoksa çok sağlam adam. Kaido'yu yamultan saldırılara ah diyor ama sonra başka olaylara aşırı tepki veriyor. Beckman nedeniyle Kizaru'ya güçsüz diyenler şimdi de Aramaki'ye korkak diyor genelde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık