@Hakuba-EneL Şeytan meyvelerinin hepsini Gremmy yapmış adam hayal etmiş olmuş bleach evreni op evrenine tek atarmış kanıtlandı gibi
Aldım sinyali.
Güncele gelince anlam veremedim bu olaya. Şimdi güç kullanıcısı öldüğünde, güç onu ilk arzulayan! ve hayal eden kişinin tasarladığı şekilde yeniden doğuyor öyle mi? Güç taşıyıcısı meyveye kullanımından sonra bir kalıtım ekleyemiyor. Bu durumda meyve gücü, onu ilk hayal eden kişinin sınırlarında mı kalıyor ? Yanı demek istediğim meyve yiyen her birey aslında güç kullanıcısı değil, güç taşıyıcısı oluyor. Geberince yenisi geliyor. Böylece hayaller kaybolmuyor. Ana fikrin tek parça eşitlik olduğu seride çok kurusıkı geldi bu durum bana. Ayrıca kayıp yüzyıl da biri Kelly Funk’ın ceket meyvesine dönüşmeyi mi arzuladı ?
İkincisi, zoan uyanışlarında mental olarak etki altına girmeleri yedikleri meyve türüne göre mi etki gösteriyor? Yani Kaku uyanış açıp üstesinden gelemese, en yakın ağaca gidip otlamaya mı başlayacak ? İmpel Zoanları kırbaç korkusundan mı saldırgandı yoksa uyanış hapını atınca hepsi mi semt çocuğu oluyor? Ona göre cevaplanır. Ama Nika’ya bakarsak sanırım doğal eğilime yatkınlar.
Sonuncusu da bence canlılar arzu ile edinerek değilde, Adem’in elması gibi, arzu ettikleri şeyi onlara veren biri tarafından bu yeteneklere sahip olmuşlar. Ne karşılığında bilinmez. Çünkü zaman isteyen gelişme ve evrimler bir anda atlanmış diyor herbokolog Vega. Aynı anda biri sabun gibi kayıp diğeri ceket olmak istemez diye düşünüyorum. Neyse çok yazdım kısaca meyve, arzu muhabbeti All for One’a doğru kaymış gibi. Haki ile kararlı ve iradeli olanlar, meyve ile hayalperest ve hazıra konanların kayıp yüzyılı gibi duruyor.