Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiki biz haklı çıktık.
Nika ile ilgili söylenen her şey bire bir luffy ile uyuşuyor sen buna bakıp Luffy ile paralel kişiliği var diyorsun. Çünkü olmasını istediğin şey bu.

Ama tarafsız bakarsan bu meyveyi yiyen özgürlük savaşçısı oluyor, insanları gülümsetiyor vesaire gibi nitelikler ilk andan beri Luffy'de var. Yani eğer birine falanca şeyi yedikten sonra şöyle böyle karakter geliştirir deniyorsa ve biri o falanca şeyi yedikten sonra şöyle böyle karakter geliştiriyorsa gidip ama parelel kişilikteler demezsin.

Nika'nın bu bölüm yaptıkları bile ne kadar etkili olduğunu gösteriyor. İki bölüm önce g5'e girince özgür oluyorum demesi bile aynı olay. Lütfünün bilinci kapanınca rakiplere bakması, lütfü öldükten sonra geri getirmesi vesaire. Meyvenin kendisi joyboy ve seri joyboy olma yoluna girdi.

Joyboy olma macerasının anlatıldığı seride meyvenin kendisi joyboy daha ne diyebilirim sana. Bu meyve olmadan joyboy yok, çünkü meyve = Joyboy.

Sen Oda'nın KK'likten çıkıp joyboyluğa evirdiği seri için fazla endişeleniyorsun, zaten bu değişim olduğunda kaybetmişsin. Retconun en kötüsünü Luffy yedi. İçten içe tüm Luffy fanları da Nika meyvesinin retcon olduğunu biliyordur adım kadar eminim.
Boşuna uyanış sonrası denmiyor. Yine elma ile armudu karıştırmışsın.:(
 
@Hakuba-EneL Şeytan meyvelerinin hepsini Gremmy yapmış adam hayal etmiş olmuş bleach evreni op evrenine tek atarmış kanıtlandı gibi :)
Aldım sinyali.
Güncele gelince anlam veremedim bu olaya. Şimdi güç kullanıcısı öldüğünde, güç onu ilk arzulayan! ve hayal eden kişinin tasarladığı şekilde yeniden doğuyor öyle mi? Güç taşıyıcısı meyveye kullanımından sonra bir kalıtım ekleyemiyor. Bu durumda meyve gücü, onu ilk hayal eden kişinin sınırlarında mı kalıyor ? Yanı demek istediğim meyve yiyen her birey aslında güç kullanıcısı değil, güç taşıyıcısı oluyor. Geberince yenisi geliyor. Böylece hayaller kaybolmuyor. Ana fikrin tek parça eşitlik olduğu seride çok kurusıkı geldi bu durum bana. Ayrıca kayıp yüzyıl da biri Kelly Funk’ın ceket meyvesine dönüşmeyi mi arzuladı ?

İkincisi, zoan uyanışlarında mental olarak etki altına girmeleri yedikleri meyve türüne göre mi etki gösteriyor? Yani Kaku uyanış açıp üstesinden gelemese, en yakın ağaca gidip otlamaya mı başlayacak ? İmpel Zoanları kırbaç korkusundan mı saldırgandı yoksa uyanış hapını atınca hepsi mi semt çocuğu oluyor? Ona göre cevaplanır. Ama Nika’ya bakarsak sanırım doğal eğilime yatkınlar.

Sonuncusu da bence canlılar arzu ile edinerek değilde, Adem’in elması gibi, arzu ettikleri şeyi onlara veren biri tarafından bu yeteneklere sahip olmuşlar. Ne karşılığında bilinmez. Çünkü zaman isteyen gelişme ve evrimler bir anda atlanmış diyor herbokolog Vega. Aynı anda biri sabun gibi kayıp diğeri ceket olmak istemez diye düşünüyorum. Neyse çok yazdım kısaca meyve, arzu muhabbeti All for One’a doğru kaymış gibi. Haki ile kararlı ve iradeli olanlar, meyve ile hayalperest ve hazıra konanların kayıp yüzyılı gibi duruyor.
 
Adam eski lucci değil. Kaidou öncesi Luffy'i paramparça ederdi bu Lucci. Kaldı ki Luffy ile kısa süreli dövüştüler, buna rağmen Yonko-Sağ kol karşılaşması gibi etki oluştu. Lucci uyanışlı haliyle sağ kol ediyorsa, bu kadar dayanması kabul edilebilir.
Ortada Luffy'nin yaptığı bir şey yok ki Lucci dayansın. Zoan uyanışının olayı çok çabuk iyileşmesi, hızının, savunmasının, direncinin, gücünün hibrid formunda gösterdiği performansından çok daha fazla olması.

Luffy, İmpel Down'daki gardiyanları da dövüp bayıltıyordu bir süre sonra uyanıyorlardı. Luffy burada Lucci'ye tek bir defa vurmuş onda da ağzından kan kusmuştu. Lucci'nin sağlam bir dayak yemesi lazım ki Lucci için dayandı diyebilesin.
 
Boşuna uyanış sonrası denmiyor. Yine elma ile armudu karıştırmışsın.:(
Nika için bu geçerli olmayabilir çünkü Nika basit bir meyve değil.

Sadece Zoan özelliği göstermiyor meyve. İlerde Paramecia, Zoan özelliklerinin yanına Logia özelliği de ekleyebilir bakalım görelim.
 
Luffy hep böyle pişmiş kelle gibi gülecek sanırım 🤧🤔 ...Serinin ahirligini dibe çektik bile bile oda efendi ....

Ne yani şimdi Nami yi de böyle bicaklasalar böyle salak salak siritmaya devam mi edecek Luffy :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık