Burası Afrika değil One Piece.afrikalılarda var böyle bir tanrı her şey oluyor bu mu abes kaçıyor? Bu,diğerlerinden daha mantıklı.
Burası Afrika değil One Piece.afrikalılarda var böyle bir tanrı her şey oluyor bu mu abes kaçıyor? Bu,diğerlerinden daha mantıklı.
Bu kadar itham karşısında daha fazla duramam. Çok biliyiyorsan sen yap, kural belli. Luffy Lucci'yi rahatça yeneceğini hissettirirse @Jacques Luffy Lucci'yi rahatça yeneceğini hissettiremezse @RedTeroR kazanıyor. Kabul ederlerse benim yerime hakem ol, ben birakiyorum bu tarz ithamlarla ismime leke sürdüremem.@Montana @II. Invictus hakemlere bakar mısın , Ivan Bebek'le Ali Palabıyık
Şaka yapıyor yavBu kadar itham karşısında daha fazla duramam. Çok biliyiyorsan sen yap, kural belli. Luffy Lucci'yi rahatça yeneceğini hissettirirse @Jacques Luffy Lucci'yi rahatça yeneceğini hissettiremezse @RedTeroR kazanıyor. Kabul ederlerse benim yerime hakem ol, ben birakiyorum bu tarz ithamlarla ismime leke sürdüremem.
Bir dakika önce o bana yemek verdi diye Lucci'ye giriyor sonra Nika olup uyumaya başlıyorLeşi kim akıl etmişse çok iyi etmiş.Kaido'yu deviren Luffy'nin,Lucci'ye tek atması gerekiyordu çünkü.
Bu meyve Luffy'de değilde Karasakal'da olsaydı Lucci bu bölüm inmişti.Luffy meyvenin hakkının vermiyor maalesef!!!
Yaptığım latifeye verdiğin cevap takdire şayan.Ne anlatıyorsun sen? Yok Abdülhamit, yok sensey.
Ben de öyle bir şeyin olmadığını olmayan şeyi anlatma diyorum. Ayrıca birini referans aldığını da söylemiyorum.Aramaki'nin sergilediği davranışın kendimce nedenlerini anlatıyorum. Başkasının ne çektiğini referans almıyorum.
Sentomaru zayıfsa kabahat milletin mi yani .Lucci yumruk yumruğa dövüşüyor diye @Empyrium övdü o kadar. Adam Sentomaru'ya cırmık atmış.
Sentamoru yaralandı diye gomüp Lucci ovecek moda geldi adam. Bu garanticiligin hangi seviyesi artık? Aklim almiyor.Sentomaru zayıfsa kabahat milletin mi yani .
Lucci övmüyorum aksine gömüyorum şu an. Lucci överek neyi garantileyebilirim? Senin her hafta iki iftiran garanti ama.Sentamoru yaralandı diye gomüp Lucci ovecek moda geldi adam. Bu garanticiligin hangi seviyesi artık? Aklim almiyor.
Sende Kaido kafası var, yenilecek güçsüz karakterlerin fanı olmamalıyız kafasındasın. Sadece güce odaklanmışsın.Lucci övmüyorum aksine gömüyorum şu an. Lucci överek neyi garantileyebilirim? Senin her hafta iki iftiran garanti ama.
Teach'te iki tane meyve var. İkisi de kendi alanında (paramecia ve logia) en güçlü meyveler. CP0'dan kaçtı diyordular bu adama.Leşi kim akıl etmişse çok iyi etmiş.Kaido'yu deviren Luffy'nin,Lucci'ye tek atması gerekiyordu çünkü.
Bu meyve Luffy'de değilde Karasakal'da olsaydı Lucci bu bölüm inmişti.Luffy meyvenin hakkını vermiyor maalesef!!!