O kadar etkisi oldu demedim de unutmuştur da fazla olmuş.Biraz dalgasına yazdım da cidden Oden kadar etki bıraktığını düşünmüyorsundur herhalde.
O kadar etkisi oldu demedim de unutmuştur da fazla olmuş.Biraz dalgasına yazdım da cidden Oden kadar etki bıraktığını düşünmüyorsundur herhalde.
Öldü gitti olum neyi hatırlayacak teknik olarak imkansız zaten Zoro'yu hatırlaması. Luffy söktü harddiskiniO kadar etkisi oldu demedim de unutmuştur da fazla olmuş.
Havada mı tek yedi yere değdiği an mı yoksa lava düştüğü an mı yoksa lav da mı öldü reis?Öldü gitti olum neyi hatırlayacak teknik olarak imkansız zaten Zoro'yu hatırlaması. Luffy söktü harddiskini
Havada öldü ölüsü lavda eridi. Luffy merhametli çar yanarak ölsün istemediği için abanıp havada çekti fişini.Havada mı tek yedi yere değdiği an mı yoksa lava düştüğü an mı yoksa lav da mı öldü reis?
Havada öldü ölüsü lavda eridi. Luffy merhametli çar yanarak ölsün istemediği için abanıp havada çekti fişini.
@RedTeroRHavada öldü ölüsü lavda eridi. Luffy merhametli çar yanarak ölsün istemediği için abanıp havada çekti fişini.
Kaido'nun sonunu anlatan bir caps olmuş ilk defa takdir ettim seni MW
Adam meyveyi retconladı, o çoktan uçup gitmiştirBu arada ana karakterin ömrü gear kullandıkça neden azalıyor biri açıklayabilir mi? 10 milyon atma ömrü falan mı var kalbin?
Luffy'nin bu hareketini Zoro herhangi bir karaktere yapsaydı Zorocular havaya uçuyordu.Bizim için sıradan şeyler...Havada öldü ölüsü lavda eridi. Luffy merhametli çar yanarak ölsün istemediği için abanıp havada çekti fişini.
2 vs 1 dalarken Apoo'ya ks atamaması bir ay konuşulduLuffy'nin bu hareketini Zoro herhangi bir karaktere yapsaydı Zorocular havaya uçuyordu.Bizim için sıradan şeyler...