Yk3'den fazla olamaz sınırı budur gibi yazılan yorumlara ben çok karşı çıktım.Bizde güçlü çar diyoruz zaten yağlayıp ballanacak adam değil ama korkutucu bir karakter soğukkanlı katil profili.Manga okuyanlar böyle karakterlerden nefret ediyor ama şunu anlamıyorlar.Kötü karakter ne kadar güçlüyse ne kadar iyi görevini yerine getiriyorsa manga da o denli iyi olur.Enies Lobby arcının bu kadar iyi olma sebeplerinden bir Lucci’ydi adamın yarattığı umutsuzluk durumu yarattığı travmaydı.Oda bile 2 sene sonra tayfanın tepkilerini koyarken Lucci’den öcü gibi bahsettiriyor.Öyle Kata gibi biri olsaydı Enies Lobby bu kadar keyifli olmazdı.
Beni ne hallere soktun...Zoro’yu hatırlaması için aynaya bakması yeterli.
Olay sadece o değil ki Kata'ya hiçbir şekilde üstünlük kuramadı uzun bir süre. Lucci ile arasında o derece bir fark yoktu.Kata ile savaşırken kustuğu kana bak birde lucci ile vs atarken.
Luffy öldüğü için artık bunun bir önemi kalmadı ki xDBu arada ana karakterin ömrü gear kullandıkça neden azalıyor biri açıklayabilir mi? 10 milyon atma ömrü falan mı var kalbin?
İlkin vardı. Direkt tek yedi,şutladı Lucci. Sonra o büyük vitesler seriye girdi,buldu. Kata konusunda, kata baya üstündü dediğin gibi ama bir şeye yaramadı o vs'de temiz değil.Olay sadece o değil ki Kata'ya hiçbir şekilde üstünlük kuramadı uzun bir süre. Lucci ile arasında o derece bir fark yoktu.
Luffy'nin bir tane temiz vs'si varsa o da Bellamiye tek attığı sahnedir sanırım. Bu dayak arsızı, ezilmeden birine üstünlük kuramıyor zaten.İlkin vardı. Direkt tek yedi,şutladı Lucci. Sonra o büyük vitesler seriye girdi,buldu. Kata konusunda, kata baya üstündü dediğin gibi ama bir şeye yaramadı o vs'de temiz değil.
Senden beklenmeyecek bir boş olmuş...Oden Kaido'da 20 yıllık bir travma bırakmayı başarabilmiş birisi. Zoro'yu ise şuan unutmuşsa şaşırmam.
Oden Kaido'da 20 yıllık bir travma bırakmayı başarabilmiş birisi. Zoro'yu ise şuan unutmuşsa şaşırmam.
Biraz dalgasına yazdım da cidden Oden kadar etki bıraktığını düşünmüyorsundur herhalde.Senden beklenmeyecek bir boş olmuş...