Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum ne bahsi ne oynaması iki eyyam görenin orası burası ayrı oynuyor forumda bir ne yazdığınıza bakın kurban olayım yahu. Paşamızı sağ kol vs kesmemiş ayaküstü amiral olmuş ara döneminde. Helal
Sen istemiyorsan olmasın tamam. :D Şu anki güç seviyeleri daha oturmadı forumda.Oda hikayeyi çok hızlı geçti çünkü Nika formuna getirip Kaido indirince insanlar serideki güncel seviyeleri henüz sindiremedi diye düşünüyorum.
 
Amiraller bile Lucci'nin yanında senin için melek kalıyorsa demek ki,Lucci harbi sevmiyorsun.
Ama güçlü çar bak xD
Wg itini sevmemek nefes almak gibi bir şey. Bahsini yapmaya değmez. Amirallere şu an sallamama sebebim tamamen güç üzerine karakterleri iyi ponçik birer adalet savaşçıları demedim. Güncel kadroda Fuji dışındakilere sempati beslemem.
 
Amiraller bile Lucci'nin yanında senin için melek kalıyorsa demek ki,Lucci harbi sevmiyorsun.
Ama güçlü çar bak xD
Bizde güçlü çar diyoruz zaten yağlayıp ballanacak adam değil ama korkutucu bir karakter soğukkanlı katil profili.Manga okuyanlar böyle karakterlerden nefret ediyor ama şunu anlamıyorlar.Kötü karakter ne kadar güçlüyse ne kadar iyi görevini yerine getiriyorsa manga da o denli iyi olur.Enies Lobby arcının bu kadar iyi olma sebeplerinden bir Lucci’ydi adamın yarattığı umutsuzluk durumu yarattığı travmaydı.Oda bile 2 sene sonra tayfanın tepkilerini koyarken Lucci’den öcü gibi bahsettiriyor.Öyle Kata gibi biri olsaydı Enies Lobby bu kadar keyifli olmazdı.
 
Bizde güçlü çar diyoruz zaten yağlayıp ballanacak adam değil ama korkutucu bir karakter soğukkanlı katil profili.Manga okuyanlar böyle karakterlerden nefret ediyor ama şunu anlamıyorlar.Kötü karakter ne kadar güçlüyse ne kadar iyi görevini yerine getiriyorsa manga da o denli iyi olur.Enies Lobby arcının bu kadar iyi olma sebeplerinden bir Lucci’ydi adamın yarattığı umutsuzluk durumu yarattığı travmaydı.Oda bile 2 sene önce tayfanın tepkilerini koyarken Lucci’den öcü gibi bahsettiriyor.Öyle Kata gibi biri olsaydı Enies Lobby bu kadar keyifli olmazdı.
Adam zaten iyi bir düşmandı ama fanı olunacak bir karakter değil bana göre. Ayrıca Kata Luffy'i en az Lucci kadar hatta daha bile çok zorladı. Haksızlık yapmışsın biraz.
 
Oden Kaido'da 20 yıllık bir travma bırakmayı başarabilmiş birisi. Zoro'yu ise şuan unutmuşsa şaşırmam.
Oden gibi Samuray gelmeyecek dedi harbiden gelmedi. İşte Zoro gibileri geldi en fazla. Ama Luffy gibi bir savaşçı geldi Kaido öldü işte sonuda tek yiyerek. Luffy farkı.

Luffy>>Oden>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Zoro oldu.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık