İhtimal vermen bile üzücü. En güçsüzü olduğu son derece net.Katakuri uyanış ile saldırıyordu. King denen çapsızda o da yoktu. Cidden King en güçsüz sağ kol olabilir jsdfhshf
İhtimal vermen bile üzücü. En güçsüzü olduğu son derece net.Katakuri uyanış ile saldırıyordu. King denen çapsızda o da yoktu. Cidden King en güçsüz sağ kol olabilir jsdfhshf
Lucci yalan söylemiyorsa doğru çıkacak.Nika> Amiraller.Adam eskisinden çok daha fazla güçlendiğini söylüyor.Amiral etmeden Nika karşısına çıkıyorsa yazıklar olsun zaten böyle mangaya ben yanılsam nolur…Bakalım @Millennium Wizard ‘ın 1000. X amiral gücünde iddiası bu sefer doğru çıkacak mı yoksa diğer 999’u gibi asılsız mı çıkacak.
Kizaru reis gelene kadar takılsın işte. Sakazuki reis kulağını çekecek ama fazla zıpırlık yaparsa.Lucci yalan söylemiyorsa doğru çıkacak.Nika> Amiraller.Adam eskisinden çok daha fazla güçlendiğini söylüyor.Amiral etmeden Nika karşısına çıkıyorsa yazıklar olsun zaten böyle mangaya ben yanılsam nolur…
Kizaru Zoro’nun rakibi olabilir.Globalde çoktan Lucci -Kizaru vs Luffy -Zoro konuları açmışlar bile.Kizaru reis gelene kadar takılsın işte. Sakazuki reis kulağını çekecek ama fazla zıpırlık yaparsa.
Luffy > Zoro olduğunu kabul etmiş diye yorumladım @Dattebayo..! @Alpamis @II. InvictusKizaru Zoro’nun rakibi olabilir.Globalde çoktan Lucci -Kizaru vs Luffy -Zoro konuları açmışlar bile.
Globalde = reddit
İsmim Cavit değil xDAdının Cavit olduğunu öğrenmek meğerse bugüne nasip olacakmış...
Havada (!) adam öldüren Nika > Zoro olduğunu kabul ettim desek daha doğru olur.