Nasıl kullandığını bilmekte çok lazım değil be Killua. Gördük yani. Olsun yeter.Daha hakileri ileri seviye nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar, pompalasa ne fark eder ki? Daha sert olur belki düz silahlanmaları.
Nasıl kullandığını bilmekte çok lazım değil be Killua. Gördük yani. Olsun yeter.Daha hakileri ileri seviye nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar, pompalasa ne fark eder ki? Daha sert olur belki düz silahlanmaları.
Redon gifte atmıyor.Bugün saat 18.00 de spoiler düşer diye umuyordum. Olmadi.
Sabah 03.00 - 04.00 civarı gelir galiba.Yeriz birbirimizi mis gibi
Rokushiki teknikleri; Tekkai, Kami-e, Rankyaku, Shigan, Soru, GeppoOngoruslerin hepsi yanlış çıktı tahminimce Cipher Pol saldıracak ve lucci Luffy karşı karşıya gelecek belki Lucci yeni powerupta almış olabilir
Beklersin tabi ipin ucunda seninki.Redon gifte atmıyor.
Adama o kadar laf ediyorduk. Şimdi gif bekliyoruz. :d
Yine nasıl bir gif atacakta Bepo diyeceğim diye bekliyorum.Beklersin tabi ipin ucunda seninki.
Korsanfandan ölüm tehdidi aldı muhtemelen ben olsam artık bende gif atmazdım.Redon gifte atmıyor.
Arap Amiral gibisi yok. Son bölümde adam daha en başta Dragon var dedi. Sonra diğer spoilercılar yok deyince adam özür diledi yanıldım diyerek. Sonra Dragon gördük bölümde.Redon gifte atmıyor.