Zoro da bilmiyordu pompalama ile kullandı. Haki pompalama özelliklerini hafife alma.Daha hakileri ileri seviye nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar, pompalasa ne fark eder ki? Daha sert olur belki düz silahlanmaları.
Zoro da bilmiyordu pompalama ile kullandı. Haki pompalama özelliklerini hafife alma.Daha hakileri ileri seviye nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar, pompalasa ne fark eder ki? Daha sert olur belki düz silahlanmaları.
Yine en şansızı Kid. Garip gurebanın kötü günler çin eşyasına yüklediği fındık kadar hakisini çalıyor.Yoktan yerden haki üreten, arttıran karakter 4 tane gördük.
Kaido - içki içerek arttırdı.
Luffy - Meyveyle arttırdı.
Zoro - Enma ile arttırdı.
Wb - Ace ölümü sonrası öfkeyle haki arttırdı, o zamana kadarki en güçlü atağını yaptı Akainu’ya arkalayıp, ama işini bitiremedi.
Luffy'nin meyveyi alana enma bedavaysa bilemeyeceğimZoro da bilmiyordu pompalama ile kullandı. Haki pompalama özelliklerini hafife alma.
Hakisiz buralara kadar geldi, Oda diğerlerine yaptığı gibi bir p.up vermeye korkuyor. Bu büyüklük fazla.Yine en şansızı Kid. Garip gurebanın kötü günler çin eşyasına yüklediği fındık kadar hakisini çalıyor.
Emin misin her defasında içinde farklı bir şeyler çıkan Ichigo için de mi eminsin?Ama hiçbirinde 999 bölüm sonra ben lastik adam değilmişim tanrıymışım denmedi sonradan
Hurdacı lobisi değil yanlama lobisi. Garp , tüm amiraller , Kid ve Roger aşure gibiLuffycilerle @Millennium Wizard ve @Whitebear D ı aynı safa çekip tek başımıza çarpıştık bu günde. Hurda lobisi tek başına herkese bedel.
Ölmediğine göre meyve etkisi. ''Luffy’nin meyveyi ver Kid’e Law’a onlar da tek yıksın'' demişsin işte.Luffy öldü demedim. Sahneler ortada Zoan uyanışı olduğundan mı öyle bilmiyorum, bayağı farklılaşıyor. Kaido’nun alkol içip haki arttırması gibi bir şey de olabilir, Zoan dürtüleri de olabilir. Kimseye ekmek çıkarmadım, sallamışlar boş boş onu düzelttim.
Sensin la o bakmışım bir bölüm Aokiji abim için ölürüm diyorsun sonra adama sövüyorsun. Bir bölüm Teach övüyorsun. Senin derdin biz olmuşuz artık maksat bana karşı gel de ne olursa olsun. Ona göre konumlandırıyorsun kendini.Hurdacı lobisi değil yanlama lobisi. Garp , tüm amiraller , Kid ve Roger aşure gibi
Ölmedi zaten, Enel gibi meyve etkisi ile kurtuldu. Öldü diye bir şey demedim.Ölmediğine göre meyve etkisi. ''Luffy’nin meyveyi ver Kid’e Law’a onlar da tek yıksın'' demişsin işte.