Aga ben WB’nin o Shanks sahnesini hep söylüyorum zaten, yaşlılıktan haki kullanamıyor diyenlere karşı. WB fanları savunamıyor bazen ben savunuyorum mecbur.Yok yarın öbür gün onu da dersin diye önden önlem alayım dedim ben
Uyanış sonrası farklı bir varlık oluyor bildiğin. Kaido bile hissedince korkuyor. Adamlar olayın ciddiyetini kavrayamamış. Özellikle @FeitanNaruto'da Kaguya çocuklarına bağlandı.
İchigo'da Hollow'a bağlandı.
Luffy içinde en uygunu meyvedir bence de.
Konu Montana ise herşey olabilir sen eşeğini sağlam kazığa bağla nolur nolmaz.Hatta o bile yetmeyebilir bakmışsın eşek hurda arabasına yatırılmış götürülüyor olabilir.Yok yarın öbür gün onu da dersin diye önden önlem alayım dedim ben
Ama hiçbirinde 999 bölüm sonra ben lastik adam değilmişim tanrıymışım denmedi sonradanO konsept her seride var. Karakter bitmiş ve yerde tükenmiştir. Ani bir irade power upı ile ayağa kalkar enerji ve güçle dolup taşıyordur. Bleach, Naruto, HxH'da bile var. Görülmemiş bir şey değil.
Luffy öldü Nika geldi mi diyorsun yani? Meyveden yürüyüp Law ve Kid'e ekmek çıkartacaksın, yemezler.Uyanış sonrası farklı bir varlık oluyor bildiğin. Kaido bile hissedince korkuyor. Adamlar olayın ciddiyetini kavrayamamış. Özellikle @Feitan
Luffy öldü demedim. Sahneler ortada Zoan uyanışı olduğundan mı öyle bilmiyorum, bayağı farklılaşıyor. Kaido’nun alkol içip haki arttırması gibi bir şey de olabilir, Zoan dürtüleri de olabilir. Kimseye ekmek çıkarmadım, sallamışlar boş boş onu düzelttim.Luffy öldü Nika geldi mi diyorsun yani? Meyveden yürüyüp Law ve Kid'e ekmek çıkartacaksın, yemezler.
Daha hakileri ileri seviye nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar, pompalasa ne fark eder ki? Daha sert olur belki düz silahlanmaları.Yalnız Luffy’nin meyvesi haki de pompalıyor o özelliği niye atlıyorsun?
Big Mom'u ikisi birlikte yıktı zaten. 1'e 1 değildi ki.Çeyreği olmadan big momı yıktıysalar luffy'deki hakinin çeyreği olsa kaido da zorlanmayacaklar demek ki.