CC daha tutarlı yapıyormuş. Kafa ile birlikte bedende büyüyordu çocukların. Haha olurum ne var. Koca kafalar güzel programdı az izlemedik.Cc çocukların kafalarını büyütüp dev yapıyordu zaten o halleder artık koca kafalar fanı olursun sende.![]()
![]()

CC daha tutarlı yapıyormuş. Kafa ile birlikte bedende büyüyordu çocukların. Haha olurum ne var. Koca kafalar güzel programdı az izlemedik.Cc çocukların kafalarını büyütüp dev yapıyordu zaten o halleder artık koca kafalar fanı olursun sende.![]()
![]()
Soğutma denemez aslında bu adını koyamadığım başka bir seviye. Beyin gargarası ile ilgilenenler için buraya bir yöntem bıraksam iyi olacak gibi hissettim.Amiralcileri Kizaru'dan soğuttum galiba![]()
Yoksa bu amiral lobisini ortadan kaldırmak için bir kumpas mı???Amiralcileri Kizaru'dan soğuttum galiba![]()
Öyle bir etkisi olduğunu bilseydim daha önce yapardımYoksa bu amiral lobisini ortadan kaldırmak için bir kumpas mı???:dd.d
Chinjao zekiydi ama hep para düşündüPeki kafası uzun olan Chinjao neden mal gibi bir adamdı ? Içinde beyin mi yoktu ? Uzunluksa ikisinin de kafası uzun.![]()
Soralım bakalım.Öyle bir etkisi olduğunu bilseydim daha önce yapardımAramaki'yi Shanks halletti zaten. Sırada Akainu var
![]()