Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiralcileri Kizaru'dan soğuttum galiba :D
Soğutma denemez aslında bu adını koyamadığım başka bir seviye. Beyin gargarası ile ilgilenenler için buraya bir yöntem bıraksam iyi olacak gibi hissettim.

Tıbbın kurucusu Hipokrat, daha sonra Galen,daha sonra İbn-i Sina hem sağlığı korumak hemde hastalıkları tedavi etmek için beyin temizliği yani beyin gargarasını tavsiye etmişlerdir. Gargara iki şekilde olur.
Ağız gargarası
Burun gargarası
Her ikiside beyni temizler. Ağız gargarasını hepiniz biliyorsunuz. Burun gargarası buruna yarı yarıya sulandırılmış sirke, tuzlu su, çörekotu yağı damlatılarak veya buruna enfiye çekilerek yapılır. Enfiye bir kaç bitkinin toz edilmiş hali buruna çekilir ve böylelikle hapşırmayla gelen akıntı ile beyin damarları temizlenir. Enfiye kullanmak koruyucu hekimlikte önemli bir arınma yöntemidir.
Hapşırma üst ve alt solunum solunum yollarını temizler.
Akciğerlerin oksijenlenmesini arttır.
Kan dolaşımını hzıladırır.
Endorfın hormonunun salımını artırır.
Osmanlı sultanlarının bir çoğunun enfiye kutuları vardı sabah ilk kalktıklarıda buruna çeker böylelikle arınma yaparlardı.
Ayrıca karabaş otu çayı, lavanta çayı, melisa çayıda içmek beyin fonksiyonlarını yükseltir.
Karabiber koklayıp arada bir hapşırın derim.🤗
 
Clover gezginmiş, Dragon u tanıyormuş seyahatlerinden. Robin Dragon un Clover i tanimasina şaşırıyor. Vegapunk Bonney in küçüklüğünü falan biliyor. Herkes herkesi tanıyor lan.
Sanji Ivankov un devrim ordusunun eş liderlerinden olduğunu yeni öğreniyor vesaire vesaire. Tayfanın tamamı boş/kayıp yüzyıl olayını öğrenecek gibi. İçeriği bu arc aciklanmazsa savaş öncesi son adaya kalır. Sonrası savaş
 
Öyle bir etkisi olduğunu bilseydim daha önce yapardım :hhh: Aramaki'yi Shanks halletti zaten. Sırada Akainu var :ehe:
Soralım bakalım. :p @sensey @Montana @artyomdh
Gözlemlerime göre site için Akainu ve Kizaru dışındakiler gelen verilere göre fıss. Bir yerlerde itibar kaybettiler. Kizaru'yu da sen aradan çıkarttın. Sırada Akainu var diyorsun. Ay çok fenasın. Ayık olun amiral lobisi. :ddd.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık