CC karşısında kusursuz olan birini tanıyorum. Eksisiz.Koca Ana korsanlarına ne büyük eksi yazdı bu arada. Pudding kaçırıldı. Germa ve Caesar kurtuldu. Caesar bir gaza Katakuri'yi ekarte etti.
CC karşısında kusursuz olan birini tanıyorum. Eksisiz.Koca Ana korsanlarına ne büyük eksi yazdı bu arada. Pudding kaçırıldı. Germa ve Caesar kurtuldu. Caesar bir gaza Katakuri'yi ekarte etti.
CC dediğini yapmış olsaydı çocuklarda Yeni Elbaf devleriydiCC karşısında kusursuz olan birini tanıyorum. Eksisiz.
Bunlardan ordu oluşturmak isteği aklımda kalmış bi :dd.CC dediğini yapmış olsaydı çocuklarda Yeni Elbaf devleriydi
Mahallenin delisi gibi ortaya atılıp önüne geleni mi saldıracak ?Bölümde daha hiç bir icraatını göremediğimiz Dragon var denilince benim aklima gelen şey...
Kusura bakma ama Dragon çoğu One piece okuyucusunun gözünde bal yapmayan arı ,hiç gol atamayan golcü , evlenememis evde kalmış kız ve Ocak ayinda denize giren Tatilci ...Mahallenin delisi gibi ortaya atılıp önüne geleni mi saldıracak ?
Adım adım çökertiyor işte, büyük zararlar verdi.
Icraatı yok neden en çok aranan kişi madem. Işlerini gizli yapıyor, ondan görmüyoruz.Kusura bakma ama Dragon çoğu One piece okuyucusunun gözünde bal yapmayan arı ,hiç gol atamayan golcü , evlenememis evde kalmış kız ve Ocak ayinda denize giren Tatilci ...
Adamları Kutsal ejderlerin mabedi e savaş açmaya gidiyor .Sabo 2 Amirale karşı savaşıyor hatta atom bombasıyla öldürüluyor kendi ortalarda yok ..Anca poz kesmeler ,rüzgara karşı isemeler başka bir şey yok ...Acilen icraat bekliyoruz ama ses seda yok. ..Tek icraatı vardı Oda Buggy e karşıydı ha bide Smoker ..