İşte bende onu diyorum Saul'un ölmediği yerde Kaido ve Big mom nasıl ölsün ? %100 eminim yaşadıklarına.Ama Saul’un ölmediği yerde Kaido ve Big Mom öldüyse sizin hesapları silip gitmeniz lazım.
İşte bende onu diyorum Saul'un ölmediği yerde Kaido ve Big mom nasıl ölsün ? %100 eminim yaşadıklarına.Ama Saul’un ölmediği yerde Kaido ve Big Mom öldüyse sizin hesapları silip gitmeniz lazım.
Japonların gelecek algısı yok herşey geçmiş öyle vahşi bir millettir ki bunlar etrafında olan tüm topluluklara zulm etmişlerdir özellikle ikinci dünya savaşında Çinlilere yapılanları araştırın...-D. Saul ölmediği için güzelim Robin flashback inin baltaladı.
-Aokiji'nin hikayesini de eksiledi.
-Elbaf'ı işlemesi şart oldu.
-Dragon'un oğlu geleceğini biliyordum. Kader kehanet meselesinin bir sonu yok.
Sonuç olarak sadece geçmişte dolaşıyoruz ve hikayede ilerleme yok. Sadece bir şeyler öğreniyoruz ama geçmişte olan durumlar. Bir kerede karakter bölümün başında karşılaşsın ve olayı o bölümde geçelim artık. Ben bu seriyi 40'lı yaşlarımda da okuyacağım bu gidişle.
yaşıyor olabilirler.İşte bende onu diyorum Saul'un ölmediği yerde Kaido ve Big mom nasıl ölsün ? %100 eminim yaşadıklarına.
Ulan serinin tek enayisi Ace çıktı. Kimse ölmüyor resmen. Naruto'daki Edo Tensei bile şu rezalete bin basar. En azından Edo Tensei ile çağırılman için cidden ölmen gerekiyordu
Iddiaya girelim istiyorsan.İşte bende onu diyorum Saul'un ölmediği yerde Kaido ve Big mom nasıl ölsün ? %100 eminim yaşadıklarına.
Aramızda kalsın Ace ölmedi öleceği an Luffyle birleşti ve vücut arıyor şu anUlan serinin tek enayisi Ace çıktı. Kimse ölmüyor resmen. Naruto'daki Edo Tensei bile şu rezalete bin basar. En azından Edo Tensei ile çağırılman için cidden ölmen gerekiyordu
Sende büyük bir fırsatçılık seziyorum.Iddiaya girelim istiyorsan.
Girelim reis nasıl istersenIddiaya girelim istiyorsan.
Heyecandan sıcakladım. Ortaya koyduğun iddia tam olarak ne?Girelim reis nasıl istersen
Heyecandan sıcakladım. Ortaya koyduğun iddia tam olarak ne?