Bir de ne haki bastı ne de tekkai. Saldı kendini öyle. Adamın base halinin dayanıklılığı bile çok fazlaymış.Onun yediği saldırı Luffy’nin yediğinden daha güçlüydü. Yıldırımlar daha fazla.
Bir de ne haki bastı ne de tekkai. Saldı kendini öyle. Adamın base halinin dayanıklılığı bile çok fazlaymış.Onun yediği saldırı Luffy’nin yediğinden daha güçlüydü. Yıldırımlar daha fazla.
Saldırıya git bak bir daha yıldırımlar onigashimadan taşıyor. Net Luffy’den dayanıklı adam.Bir de ne haki bastı ne de tekkai. Saldı kendini öyle. Adamın base halinin dayanıklılığı bile çok fazlaymış.
bende ona şaşırdım çünkü kuzan yarım bırakmaz gibi
Ayağı kırıldı deseler neyse vücudu çıktı dedilergeçende sanjini ayağı kırıldı denildi ben güvenmiyom
EtenBoby doğruladı trollük olsun diye paylaşım yapan biri değil.geçende sanjini ayağı kırıldı denildi ben güvenmiyom
Artık hiçbir şeyin önemi yok
Bunlara yamuk yapmadı ama bunları yamuk yaptı.Yiğitlerim. Oda bunlara da yamuk yapmaya çalıştı ama, gücü yetmedi.
Tanaka’nın sıfata bak tam troll.Yiğitlerim. Oda bunlara da yamuk yapmaya çalıştı ama, gücü yetmedi.