Valla artık Ace'in öldüğüne de inanmıyorum hocam.
Yakın bir zamanda tekrardan capcanlı bir şekilde görecekmişiz gibi bir his var içimde...
Kimsenin ölmediği seride seriyi öldürdün helal olsun.son bölümü okuyamadım. bunun spoilerına baktım tırt. Öldürme öldürme meyvesi olsa o bile öldüremez gibi...
Neyse artık One Piece beni kaybetti diğer seriler kazandı.
One Piece'i okumama kararı aldım. Bu burada kalsın 1065. bölüm itibarı ile birlikte One Piece benim için ölmüştür.
Babam sıkıldım valla ya. Ben ölüyordum neredeyse serideki kişiler ölmüyorKimsenin ölmediği seride seriyi öldürdün helal olsun.
Ya da tam tersi. Luffy'ye Dragon'un oğlu diyerek Dragon'un değerini arttırma peşinde.Vegapunk luffy'e Yonko olduğu halde Dragon'un oglu diye sesleniyor yani;
Dragon'nun oğlu olmak>Yonko olmak
Yani bu o zaman:
Dragon>>Yonko demek
.
Karasakal evrenin sırrını erkenden çözmüş. Baba zaten kimse ölmüyor bas meyveyi diyerek test etmiş.Bence 2 meyve yiyen de ölmez. Denemek lazım.
geçende sanjini ayağı kırıldı denildi ben güvenmiyomSaul'un ölmesi serideki en iyi ölemelerden biriydi ve pek çok karakteri anlamlı kılıyordu.
Şimdi Saul'un ölmemesi ne işe yarıyor biri açıklasın da dinleyelim. Hani saul ölmedi diye eleştirenler hava civa yapıyorlar ya. Merakla bekliyorum.