Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buz yedikten sonra kendine gelenler vardı aokiji'den. Zamaninda luffy, robin oldu. Dof ve wb de oldu.

Şöyle belki yorumlanabilir. Aokiji o zamanlar amiral güncünde degil dolayisiyla buzu da o kadar etkili degil ve gördüklerimizden daha uzun dayanabilir ya da Saul buzu kirmayi basardi ve patlamalardan denize girerek uzaklasip kaçabildi gibi.

Burada elbaf mesaji da var. Son phonegrif elbaf'ta olsa ve ya olmasada tayfanın elbafla çok baglantisi var. Eski Dev komutanlar, arada yardim ettikleri, harjudin ve ekibi, ve yasiyorsa Saul vb. gibi.

Birçok yönden bilgi dolu bir arc olacak olsada bu vegapunk arc, elbaf hükümet, D'ler ve geçmis ve power güçlenmeleri için zirve arc olacagini düsünüyorum. Zaten sonrasi için önemli bir arc kalmiyor gibi. Bir nevi erken final gibi birsey elbaf. O kadar O'Hara kitaplari da bosuna gitmedi. O kitaplardan antik kralligi ve D'leri de ögrenmis olabilirler. Kaldi ki devler en eski gecmise sahipler. Hükümeti en iyi bileler onlardir muhtemelen. Tabi kuru kuruya hersey olmayacaktir.

Nasıl hikaye olusturur oda bilmem elbaf için ama madem luffy yonkoulari geçmeli, sanji zoro amiral gecebilmeli, o sebeple bilginin ve power'in zirvesi tahminimce elbaf olacaktir. Bu arc yeni power'larin diger versiyonlarinin kullanilacagi arc olacaga benziyor geçmiste olduklari gibi.

Not: hazir teknoloji adam vegapunk burada ve tayfaya da uzak degil, şu ezik usopp'un saglam power almasi gerek öncelikle her nekadar daha çok franky'lik bir arc olsada. Vegapunk şu çocuk oyuncagi sapan yerine silah falan versin işte. Son model saglam keskin nişanci tüfegi bile yapabilecek biri sonuçta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık