Yok ya himaye hatırlamıyorum. Kendi kralları yok muydu onların olaf mıydı loki miydi ? İş yapıyor da himaye hatırlayamadım...Elbaf bunun himayesinde değil mi? Devrimcilerle ortak iş yapıyor demek ki.
Yok ya himaye hatırlamıyorum. Kendi kralları yok muydu onların olaf mıydı loki miydi ? İş yapıyor da himaye hatırlayamadım...Elbaf bunun himayesinde değil mi? Devrimcilerle ortak iş yapıyor demek ki.
Law bartonun peşindeBu bölümde bb vs.law’ı göstermediğine göre law yenildi demek ki ya da shanks filan araya girdiyse bir ihtimal kaçmıştır.
Elbaf Shanks’ın bayrağı altında diye 1000 tane teori var ya beynim öyle kabul etmiş artık.Yok ya himaye hatırlamıyorum. Kendi kralları yok muydu onların olaf mıydı loki miydi ? İş yapıyor da himaye hatırlayamadım...
Saul'un tam olarak öldüğü gösterilmedi ki buna takılmak mantıksız gibi sonuçta devler savaş sonrası gelip büyük ihtimal ile saul'a müdahale edilmiş robin olayı gibi. Bence bilmem kaç sene önceki olayı buraya bile bağlayabiliyor ise odanın hikaye derinliğine saygı duyulmalı