Ölümü kucaklayan adamı bile öldüremedi.Kaido kaç kişiyi öldürdü Wano savaşında?
Ölümü kucaklayan adamı bile öldüremedi.Kaido kaç kişiyi öldürdü Wano savaşında?
Bayıltma diyelim ona. Ana karakteri ilk ve muhtemelen son kez Kaido reis öldürdü.Luffy’i bir posta öldürmeyeni adamdan saymıyorlar zaten.
Luffy : Ben bir ölüp geleyim.Luffy’i bir posta öldürmeyeni adamdan saymıyorlar zaten.
Ne bayıltması birileri kurtarmasa 100 kere öldüydü. Ölümden döndürüldü hep. Bu sefer meyve döndürdü başkası yerine.Bayıltma diyelim ona. Ana karakteri ilk ve muhtemelen son kez Kaido reis öldürdü.
Adamın içinden 800 yıldır saklanan birini çıkardı. Böyle öldürmedi kimse.Luffy’i bir posta öldürmeyeni adamdan saymıyorlar zaten.
Birincisi Kaido tek başına yapmadı Cp0’ın asistini kullandı, ikincisi dediğim gibi Luffy’i adamdan saymam böyle kıstaslarda, bu adam zaten 100 kere ölümden döndü hacı. Vaooov Luffy’i öldürdü adam dostum falan mı dememizi bekliyorsunuz?Adamın içinden 800 yıldır saklanan birini çıkardı. Böyle öldürmedi kimse.
Cp0 ajanını öldürdü cp0'a - yazarSıfır.
Kaido öyle ya da böyle öldürdü. Amiral onu bile yapamadı.Birincisi Kaido tek başına yapmadı Cp0’ın asistini kullandı, ikincisi dediğim gibi Luffy’i adamdan saymam böyle kıstaslarda, bu adam zaten 100 kere ölümden döndü hacı. Vaooov Luffy’i öldürdü adam dostum falan mı dememizi bekliyorsunuz?
O adam ölmemiş, Luffy’nin aranıyor posterini çekip yollayan oymuş. Dövüşü izlemiş reis.Cp0 ajanını öldürdü cp0'a - yazar
Ölümün kıyısına getirmek ayrı öldürmek ayrı. Adamın kalbi durmuştu.Ne bayıltması birileri kurtarmasa 100 kere öldüydü. Ölümden döndürüldü hep. Bu sefer meyve döndürdü başkası yerine.