Akainu neyse de Killer'in olay garanti değil benden demesi.Killer ve Akainu'ya helal olsun. Bu seride adam öldürmek kolay iş degil.
Akainu neyse de Killer'in olay garanti değil benden demesi.Killer ve Akainu'ya helal olsun. Bu seride adam öldürmek kolay iş degil.
Hawkins severim ölmede de olur. O kadar kişi geri dönüyosa bu adamı niye oldürtüyorsun?Akainu neyse de Killer'in olay garanti değil benden demesi.
Valla artık Ace'in öldüğüne de inanmıyorum hocam.Killer ve Akainu'ya helal olsun. Bu seride adam öldürmek kolay iş degil.
Şanks devrimci de çıkmaz. Her yol var onda. Bu kadar orta yolcu karakter görmedimHawkins severim ölmede de olur. O kadar kişi geri dönüyosa bu adamı niye oldürtüyorsun?
Shanks'da devrimci çıktı son kale Teach kaldı bakalım o korsanlık çizgisini bozacak mı? @Mihawk
Elbaf bunun himayesinde değil mi? Devrimcilerle ortak iş yapıyor demek ki.Şanks devrimci de çıkmaz. Her yol var onda. Bu kadar orta yolcu karakter görmedim
Bak ne güzel demişsin inandığı, inanmak başka bilmek başka…Öldüğüne inandığı birini niye sorsun yahu. Eski anılarını hatırlayıp acı mı çeksin. Dragon seuldan bahsetmediyse sormaması tutarlı olur.
Bu yoldan dönüş yok. Ne çıkarsa bahtıma.Sana cinsiyetçilik yapar mısın anlamında utanır mısın diye sordum
İster misin tüm ölenler Laugh Tale'de sake içiyor olsun. Hint dizilerine döndü iş.Hawkins severim ölmede de olur. O kadar kişi geri dönüyosa bu adamı niye oldürtüyorsun?
Shanks'da devrimci çıktı son kale Teach kaldı bakalım o korsanlık çizgisini bozacak mı? @Mihawk
Hawkins severim ölmede de olur. O kadar kişi geri dönüyosa bu adamı niye oldürtüyorsun?