Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1065 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanjinin yenilenmesininde bir sınırı olmalı iyice b*kunu çıkardı bu seride şu olayların dışında tek kalemiz kılıç lobisi kaldı aga. Kılıç lobisinin sonuna kadar arkasındayım bu kale yıkılırsa seri şimdiden bitmiş olur.

Şöyle anlatayım. Bulmuş çıtırı. :dd.d
Ooo Yakışır Zoro'cuğuma beee. Çok güzel... sksksks
Şöyle bir şey var o söylentiler geldiği sırada Zoro'yla yeterince dalga geçilmişti zaten. Kılıçlarını kaybetmişti dalga geçmiştik, Sanji bunu bandajladı yine dalga geçtik, iksir, büyülü kılıç falan derken Zoro'yla dalga geçebilecek neredeyse her konuda dalga geçtik ama siz Sanji'nin Maria'dan yediği dayakla ve animedeki King karşılaşmasıyla dalga geçebildiniz sadece. Bu yüzden içinizde kalmıştı ve bu anı kolluyordunuz ama yine hüsran yine hüsran .. dlkfhjdkljh
Reyiz ben bir dönem Sanji ile o kadar dalga geçtim ki... içim de o konu da zerre bir şey kalmadı. Sadece ben değil herkes. Skksksks

Ayrıca Zoro ile ilgili söylentiler o olayların söylentisi değil... daha öncesi. Baya baya bölüm geldiğin de bırak Zoro'nun ezilmeyi... adam icraat yapıyormuş aslında öyle şeyler yani... :d

Şöyle bir şey var o söylentiler geldiği sırada Zoro'yla yeterince dalga geçilmişti zaten. Kılıçlarını kaybetmişti dalga geçmiştik, Sanji bunu bandajladı yine dalga geçtik, iksir, büyülü kılıç falan derken Zoro'yla dalga geçebilecek neredeyse her konuda dalga geçtik ama siz Sanji'nin Maria'dan yediği dayakla ve animedeki King karşılaşmasıyla dalga geçebildiniz sadece. Bu yüzden içinizde kalmıştı ve bu anı kolluyordunuz ama yine hüsran yine hüsran .. dlkfhjdkljh

Sanji'nin 4. olduğunu yazmamışsın, o konuda da dalga geçtiler. Ben geçmedim tabii.

Ooo Yakışır Zoro'cuğuma beee. Çok güzel... sksksks

Reyiz ben bir dönem Sanji ile o kadar dalga geçtim ki... içim de o konu da zerre bir şey kalmadı. Sadece ben değil herkes. Skksksks

Ayrıca Zoro ile ilgili söylentiler o olayların söylentisi değil... daha öncesi. Baya baya bölüm geldiğin de bırak Zoro'nun ezilmeyi... adam icraat yapıyormuş aslında öyle şeyler yani... :d
Yazarın Sanji düşmanlığı sayesinde daha çok dalga geçersiniz. Bizde olabildiğince ezdirmemeye çalışırız yiğidimizi ama burda mesele dalga geçmeniz değil, dalga geçerken dalga konusu olmanız. :D Wano denen arcı güzel yapan şey sizin her konuda patlamanızdı zaten bunu hiç bozmadan devam etmeniz daha komik :D

Sanji'nin 4. olduğunu yazmamışsın, o konuda da dalga geçtiler. Ben geçmedim tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık