Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1065 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baya bir yorum gördüm... Zoro'cular sayfalar gelince kayboldu... sessizliğe gömüldü diye dalga geçen.

La böyle yazarken hiç mi duraksayıp biz ne yazıyoruz demediniz...? Wano arc'nın bir döneminde... neredeyse her bölüm spoiler söylentilerinde Zoro'nun içinden geçip... resimler gelince kuzuların sessizliğine bürünüp ve ortadan kaybolduğunuz zamanları ne çabuk unuttunuz...? Sksksksk

Baya bir yorum gördüm... Zoro'cular sayfalar gelince kayboldu... sessizliğe gömüldü diye dalga geçen.

La böyle yazarken hiç mi duraksayıp biz ne yazıyoruz demediniz...? Wano arc'nın bir döneminde... neredeyse her bölüm spoiler söylentilerinde Zoro'nun içinden geçip... resimler gelince kuzuların sessizliğine bürünüp ve ortadan kaybolduğunuz zamanları ne çabuk unuttunuz...? Sksksksk
Birileri vegapunk un ayağına giderken , az kalsın ayağını veriyordu.

Bizim zoro da gemide adam bekliyor kalite farkı anlatmaya ve konuşmasına gerek yok aslında zorocuların

Birileri vegapunk un ayağına giderken , az kalsın ayağını veriyordu.

Bizim zoro da gemide adam bekliyor kalite farkı anlatmaya ve konuşmasına gerek yok aslında zorocuların
Ya bir de sanki Sanji şov yapmış gibi bir ortam oluşmuş... o çok ilginç geldi bana. Arc girişinde Zoro'nun oldugu ortam da... söz de ona yakın ya da denk olan Sanji'yi takmıyordu vegapunk 2 sksksksk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık