Görülen son haliGerçek zorocu dediğin böyle olur Sanji'nin ayağı kırılmadı diye hırsından bir hafta sakinleşmeye gitmiş MW @Montana @II. Invictus
Görülen son haliGerçek zorocu dediğin böyle olur Sanji'nin ayağı kırılmadı diye hırsından bir hafta sakinleşmeye gitmiş MW @Montana @II. Invictus
Siz MW'yi Dof'la bağdaştırdıkça bana bir gülme geliyorGörülen son hali
Burada da ayrı bir sinirlendim, Jinbei robotu ne ? Kendisi yetmiyor birde robotu çıktı canı cıksın inş ;(Dof robotu olsa methiyeler düzecektin.
Megatron reis e büyük haksızlık yapıldıOrada bile kötü adamı tutuyorsun. Optimus Prime izlesene.
Işte o yüzden herkesten tek yiyor xDBi tanesi öyle öyle yonko oldu
Birileri vegapunk un ayağına giderken , az kalsın ayağını veriyordu.Baya bir yorum gördüm... Zoro'cular sayfalar gelince kayboldu... sessizliğe gömüldü diye dalga geçen.
La böyle yazarken hiç mi duraksayıp biz ne yazıyoruz demediniz...? Wano arc'nın bir döneminde... neredeyse her bölüm spoiler söylentilerinde Zoro'nun içinden geçip... resimler gelince kuzuların sessizliğine bürünüp ve ortadan kaybolduğunuz zamanları ne çabuk unuttunuz...? Sksksksk
Ya bir de sanki Sanji şov yapmış gibi bir ortam oluşmuş... o çok ilginç geldi bana. Arc girişinde Zoro'nun oldugu ortam da... söz de ona yakın ya da denk olan Sanji'yi takmıyordu vegapunk 2 skskskskBirileri vegapunk un ayağına giderken , az kalsın ayağını veriyordu.
Bizim zoro da gemide adam bekliyor kalite farkı anlatmaya ve konuşmasına gerek yok aslında zorocuların
Bu tamam ama sanki bacağı kopmuş gibi spoiler verdiler, dalga geçmeleri normal bence. .dYa bir de sanki Sanji şov yapmış gibi bir ortam oluşmuş.