Aynen bacak gidiyormuş az daha.Birileri vegapunk un ayağına giderken , az kalsın ayağını veriyordu.
Bizim zoro da gemide adam bekliyor kalite farkı anlatmaya ve konuşmasına gerek yok aslında zorocuların
Aynen bacak gidiyormuş az daha.Birileri vegapunk un ayağına giderken , az kalsın ayağını veriyordu.
Bizim zoro da gemide adam bekliyor kalite farkı anlatmaya ve konuşmasına gerek yok aslında zorocuların
Tamam işte... bir dönem üst üste Zoro'ya da aynısı yapılıyordu. Hatta böyle degildi... spoiler sağlıyıcılarının bu kadar etkisi bile yoktu ona rağmen... çatır çatır Zoro gömüp... bölüm gelince pufff yok oluyorlardı. Dinime küfür eden müslüman olsa derler buna... skskskBu tamam ama sanki bacağı kopmuş gibi spoiler verdiler, dalga geçmeleri normal bence. .d
İkisi de komik deyip aradan sıyrılıyorum.Tamam işte... bir dönem üst üste Zoro'ya da aynısı yapılıyordu. Hatta böyle degildi... spoiler sağlıyıcılarının bu kadar etkisi bile yoktu ona rağmen... çatır çatır Zoro gömüp... bölüm gelince pufff yok oluyorlardı. Dinime küfür eden müslüman olsa derler buna... sksksk
Onu bunu bırak. Zoro, belinde kadın taşıyormuş haberin var mı? Neden kadınlara bakmadığı belli oldu. :dd.dTamam işte... bir dönem üst üste Zoro'ya da aynısı yapılıyordu. Hatta böyle degildi... spoiler sağlıyıcılarının bu kadar etkisi bile yoktu ona rağmen... çatır çatır Zoro gömüp... bölüm gelince pufff yok oluyorlardı. Dinime küfür eden müslüman olsa derler buna... sksksk
Nasıl yani anlamadım traom... skskskskOnu bunu bırak. Zoro, belinde kadın taşıyormuş haberin var mı? Neden kadınlara bakmadığı belli oldu. :dd.d
Şöyle anlatayım. Bulmuş çıtırı. :dd.dNasıl yani anlamadım traom... sksksksk
Baya bir yorum gördüm... Zoro'cular sayfalar gelince kayboldu... sessizliğe gömüldü diye dalga geçen.
La böyle yazarken hiç mi duraksayıp biz ne yazıyoruz demediniz...? Wano arc'nın bir döneminde... neredeyse her bölüm spoiler söylentilerinde Zoro'nun içinden geçip... resimler gelince kuzuların sessizliğine bürünüp ve ortadan kaybolduğunuz zamanları ne çabuk unuttunuz...? Sksksksk