Sanji'nin DBsi King'in seraphim şeyi ile eşit seviyede savaşıyor diyebiliriz o zaman. Dua edelim de Sanji bir üst levele çıkmasın.King zoroya tekme atar zoronun bir yeri kırılmaz. Sanji çakma kinge tekme atar ayak yamulur. İyileşme yeteneği olmasa bitmişti sanji.
Sormak lazım yerilecek ne olabilir mesela? Karşısında Shichibukai'lerin eksikliğini dolduracak SSG'nin en gelişmiş çalışması duruyor. Sanji'nin ayağına giydiği o ayakkabı tarzı eşyalar manyetik bir mıknatısla Diable Jamble saldırısını bayağı yumuşatmış. Bunu Shaka'ya da söylüyor yerinden kımıldamıyor diye.Dediğim gibi ibretle takip ediyorum sizi
Özellikle @Phoenix çık konuş ya biz seni böyle mi bildik ? Şu bölümdeki Sanji'nin durumu hoşuna gitti mi mesela ? yerilecek bir şey yok mu sence
Hocam alttan mı başlıyorsun okumaya.E baktık. Yamulmuş. Sonra düzelmiş.
Zoro olsa gömülecek bir şeyler bulurdun ReisSormak lazım yerilecek ne olabilir mesela? Karşısında Shichibukai'lerin eksikliğini dolduracak SSG'nin en gelişmiş çalışması duruyor. Sanji'nin ayağına giydiği o ayakkabı tarzı eşyalar manyetik bir mıknatısla Diable Jamble saldırısını bayağı yumuşatmış. Bunu Shaka'ya da söylüyor yerinden kımıldamıyor diye.
Şimdi baktım vurmuş sanji. Ayağında yamulma da yok. Ayakkabıdan öyle görünüyor gibi. Normal vurmuş temas var. Niye gömdünüz sanjiyi.Hocam alttan mı başlıyorsun okumaya.
Temas etmiyor bile zaten ayağını büktüğünde. Saldırmak için ayağını bükmüş. Dikkatli baktığında göreceksin.
Daha 2 dakika önce Sanji gömüyordun reis.Şimdi baktım vurmuş sanji. Ayağında yamulma da yok. Ayakkabıdan öyle görünüyor gibi. Normal vurmuş temas var. Niye gömdünüz sanjiyi.