Bilmem. Bir 5 v 1 dendi. Takıldık arkasına. :dd.dStronger’ı falan niye saydınız onu anlamamıştım.
Bilmem. Bir 5 v 1 dendi. Takıldık arkasına. :dd.dStronger’ı falan niye saydınız onu anlamamıştım.
Fuji açık bir sekilde askeri emre karsi geldi. Bu öyle kafana göre yapabileceğin birsey değil. Luffyi öldürmekten vazgeçtikten sonra adamı donanma üssüne almadilar. Fujinun gecmisini bilmiyorum Akainu askeri disiplinle eğitilmiş bir adam. Kafasina göre Filo Amirali olarak hareket edemez. Yaparsa zaten darbe ile suçlanır, gerci bizim istedigimiz ve isin sonunda olacak ise Darbe olacakAkainu boş yapiyor. Hükümetin ne oldugu belli. Bazen istemedigi şeyler onlar yüzünden oluyor. Sevmedigi de malum ama Fuji kadar olamadi. Fuji dedigini yaptı. Shicibukai sistemi bitti öyle veya böyle. Istedigini yapmak istiyorsa önce hükümete ayar vermeli.
Hükümetin gücü anlasilabilir. Güçlü olmasalar bu zamana kadar gelemezlerdi. O zamanda anca dof olayinda oldugu gibi sadece havlamakla kalir birsey yapamaz.
Tüm tayfayı organize eden adamı birşey yapmıyor taş attı da kolu mu yoruldu gibisinden ezmiş.Susma sustukça sıra sana gelecek :/Bir şey yapmadı demiş ama.
Diyorum benim öğrenmem lazım böyle şeyleri. Ama çok bir şeyde çıkmaz benden. :dd.d
Stronger sayılıyorsa Big Mom’ın Napolyon’u Prometheus’u falan hayli hayli sayılır. Big Mom vs Kid ve Law 1v2 değil 4v2 olmuştur bundan sonra, her türlü.Bilmem. Bir 5 v 1 dendi. Takıldık arkasına. :dd.d
Doğru. Aslında yine meyve hesabıyla direkt 2 v 1 demeliydim ben. :dd.Stronger sayılıyorsa Big Mom’ın Napolyon’u Prometheus’u falan hayli hayli sayılır. Big Mom vs Kid ve Law 1v2 değil 4v2 olmuştur bundan sonra, her türlü.
reis öfkeleniyor Wano’da yeraltı volkanı patlıyor. Yakında birine patlayacak çok fena.Sakazuki'nin yanında kuruma bağlı bir tek Kizaru var. Koca Donanma ikisinden oluşuyor. Vegapunk bile Devrimci çıktı. Reisin işi gerçekten çok zor.
Keşke Kuzan galip gelseydi. Sakazuki de sahaya inmek istiyor. Gerçi bu eli kolu bağlanma durumu Gorosei kaynaklı herhalde.Sakazuki'nin yanında kuruma bağlı bir tek Kizaru var. Koca Donanma ikisinden oluşuyor. Vegapunk bile Devrimci çıktı. Reisin işi gerçekten çok zor.
Bak işin kolay olsun diye sana bir tarif atim.Doğru. Aslında yine meyve hesabıyla direkt 2 v 1 demeliydim ben. :dd.