Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1064: Çokbilmiş’in Araştırma Katmanı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 115 64.2%
  • Orta

    Kullanılan: 44 24.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 11.2%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakazuki'nin yanında kuruma bağlı bir tek Kizaru var. Koca Donanma ikisinden oluşuyor. Vegapunk bile Devrimci çıktı. Reisin işi gerçekten çok zor.
Hasır Şapka Filosu
Devrimciler
SSG’ler
Katakuri ve kalan BM artıkları.
Marco ve diğer WB tayfası
Luffy’nin kurtardığı adalardaki savaşçılar.
Çapraz Birlik
Rayleigh eşliğinde eski Roger Korsanları
Kuja Korsanları
Kızıl Saç Korsanları
Daha saymadığım bir sürü kişiler
Vs
Dünya hükümeti olacak ve ekstrem zorlukta olacak. Reise şimdiden artı yazdı.
 
Teach'in yamiyamiyi ortaya çıkarmasıyla birlikte Law'ın Teache karşı avantaj sağlayabileceği tek seçenek var.O da bölümde de vurgulandığı gibi Deniz.Teach tam kadro değilse belki püskürtülebilir ya.
Çünkü şuana kadar Teach'in yanında Augur,Doc q ve Burgessı gördük.Üçüde tayfanın en zayıflarından bence.
 
Keşke Oda şu serinin finaline kadar olan romanını yazsa okusak. Birleştirilmesi gereken o kadar çok parça olmasına rağmen hala yeni gizemler ortaya çıkıyor. Artık neyin ne olduğunu kimin neye bağlı olduğunu bile unuttum.
 
Fuji açık bir sekilde askeri emre karsi geldi. Bu öyle kafana göre yapabileceğin birsey değil. Luffyi öldürmekten vazgeçtikten sonra adamı donanma üssüne almadilar. Fujinun gecmisini bilmiyorum Akainu askeri disiplinle eğitilmiş bir adam. Kafasina göre Filo Amirali olarak hareket edemez. Yaparsa zaten darbe ile suçlanır, gerci bizim istedigimiz ve isin sonunda olacak ise Darbe olacak
Kolay degil ama konusmaktan başka işe yaramiyor özünde. Darbe mi olur bilmem ama akainu gibilerin yerine sonunda Fuji, somoker gibi hükümetten nefret edenler geçecek gibi. Özünde op sonunda hükümet malum inecek çünkü.

Son savaş zaten hükümet ile olacak. Raftelden sonra gerçekler ögrenilecek. Savaş Ilan edilecekse tüm dünyanin bilmesi gazetelerle de saglanabilir.

Soru şu: hükümetin tüm gerçekleri ögrenilince hala akainu gibiler devam mı edicek yoksa hükümete baş mı kaldiracak? Eger denizciler hükümet ile beraber korsanlarla vs. atar ise Fuji, smoker, Cobby gibi olan onlarca denizcinin içeriden denizcilere baş kaldirmasi muhtemel. O zaman bu denizciler korsanlarla hükümet ve hükümetle olan denizcileri indirmek için savaşacaklardir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık