Law'ın sağ kolu Luffy'nin sağ koluna açık ara fark atmış gözlemde. Sağ kollar zaten hep dengeli gidiyordu. Bepo arayı kapatıyor yavaş yavaş.Sanji kadar gözlem hakisi çıktı ayıda Sanji’ye eksi ayıya artı yazdı.
Law'ın sağ kolu Luffy'nin sağ koluna açık ara fark atmış gözlemde. Sağ kollar zaten hep dengeli gidiyordu. Bepo arayı kapatıyor yavaş yavaş.Sanji kadar gözlem hakisi çıktı ayıda Sanji’ye eksi ayıya artı yazdı.
Uzuyor kılıç, yeterince derin değil diyor Law şok yollamadan önce.Kılıç fiziksek uzamıyor. Law uyanış gücünü o kılıcın doğrultusunda doğrusal olarak gönderiyor. Gamma Knıfe'i kılıç uzunluğunda attığını düşün. O uzunlukta kılıcın her noktası Gamma Knıfe etkisi gösteriyor mesela. Bunun gibi bir şey.
İşine gelmez, atı bile sayıp 5v1 diyodunuz. Büyük tayfa oyunu bozdu.Wano'da çok sitem etmiştim. Bütün mink halkını siluet olsa da sulong form gösterip Bepo'yu göstermediği için. Az lafımı yemedi, Oda. Var mısın buraya saklamış olsun. Var bir duamız.
Peh... Bende ağzının payını vereceksin sanmıştım spoilerı açmadan önce :S
Aslında meyve hesabıyla 6 v 1 diyordum. Ve üyelerin Law için sıkıntı olmadığını da söylemiştim. :dd.dİşine gelmez, atı bile sayıp 5v1 diyodunuz. Büyük tayfa oyunu bozdu.
Stronger’ı falan niye saydınız onu anlamamıştım.Aslında meyve hesabıyla 6 v 1 diyordum. Ve üyelerin Law için sıkıntı olmadığını da söylemiştim. :dd.d
Bir şey yapmadı demiş ama.Peh... Bende ağzının payını vereceksin sanmıştım spoilerı açmadan önce :S