Yav he he...Sanji kadar gözlem hakisi çıktı ayıda Sanji’ye eksi ayıya artı yazdı.
Ayı dersin kas gücü beklersin beynini çalıştırdı.Daha ne yapsın Law tayfasına Zoro + Sanji + Robin almış resmen Çöp tayfa diyenleri utandırdı bende diyordum yalan yok.Kombinasyon + strateji ile Jean Bart kalkan oldu yoksa Van Augur karıncayı vuruyor Law daha beli doğrultamazdı Bb belini kırardı.
Spo verenler yine bizi keklemiş, hem Puddingin 3.gözünün uyandığıyla ilgili bir şey yok hem de BMnin kaderiyle ilgili bilgi yokmuş.
Onun dışında Akainu uzun süredir bürokrasinin elini kolunu bağlamasından şikayetçi, dengeler cart curt diye oturup izlemekten bıkmış. Goroseiye karşı darbeye girişeceğini düşünüyorum ben.
Kılıç fiziksek uzamıyor. Law uyanış gücünü o kılıcın doğrultusunda doğrusal olarak gönderiyor. Gamma Knıfe'i kılıç uzunluğunda attığını düşün. O uzunlukta kılıcın her noktası Gamma Knıfe etkisi gösteriyor mesela. Bunun gibi bir şey.Puncture Wille'de uzuyordu kılıç. Yerin dibine kadar soktu.
Kendi başına uzamıyor tabi. Kroom ile kaplaması sağlıyor.Kılıç fiziksek uzamıyor. Law uyanış gücünü o kılıcın doğrultusunda doğrusal olarak gönderiyor. Gamma Knıfe'i kılıç uzunluğunda attığını düşün. O uzunlukta kılıcın her noktası Gamma Knıfe etkisi gösteriyor mesela. Bunun gibi bir şey.