Nika olayının içinden çıkmaya çalışırken Alpa... skskskks
Nika olayının içinden çıkmaya çalışırken Alpa... skskskks
Maşallah benim yerime sabahtandır kök söktürmüşsün adama. Bir rahat verAdı üzerinde "uyanış", özgürleşecek o da
Soldaki Luffy, sağdaki Nika@Montana @II. Invictus
Op evrenindeki en özgür kişiler albino bireylerdir diyebilir miyiz? Op meyve falan da yemiyorlar direkt düz beyaz saçlar..
Tarihin gerçeklerini öğrenip insanları özgürleştirirken ben:@Montana @II. Invictus
Op evrenindeki en özgür kişiler albino bireylerdir diyebilir miyiz? Op meyve falan da yemiyorlar direkt düz beyaz saçlar..
Acaba ırkçı Zoro, Luffy'nin içindeki beyazlığı hissedip mi Luffy'e katılmayı kabul etti? Yoksa keserdi direkt acımazdı.Soldaki Luffy, sağdaki Nika
Oğlum o işte. İstediğimi yapabilecekmişim gibi diyor. Vücudunun sınırları kalkıyor işte. Kastettiği o.Sen spoilerdeki freedom'dan bahset ya, başka cümledeki başka freedomdan sana ne cidden. Aksilik yapmak için söylemiyorum ama bağlam farklı olabilir. Hem spoiler bu daha net bir çeviri gelmedi.
Bu kadar üzerine düşmenin tek sebebi bence bu olaya sen de yavaş yavaş uyanıyorsun
Eğleniyor olmam dediklerimde doğruluk payı olmadığı anlamına gelmiyor Luffy'nin istemsizce gülmesiyle aynı sebepten, sadece fiziksel değil, kişiliğinde de değişime sebep oluyor, meyveyle bütünleştikçe etkisi daha artıyor.Oğlum o işte. İstediğimi yapabilecekmişim gibi diyor. Vücudunun sınırları kalkıyor işte. Kastettiği o.
Oradaki özgürlüğü açıklayın o zaman diyorum. @Master of Puppets troll yapmaktan başka bir açıklaman yok.
Nereye keserdi? Luffy brezilyalı adam, top gibi oynardı Zoroyla.Acaba ırkçı Zoro, Luffy'nin içindeki beyazlığı hissedip mi Luffy'e katılmayı kabul etti? Yoksa keserdi direkt acımazdı.
Buradaki çevirinin direkt akla gelen ilk anlamı şüpheli bir freedom. Saçlarım ben özgürleştiğimde beyazlaşıyor diyor. Karşısında konuşan kişi de yine şüpheli bir şekilde ne diyorsun olum sen diyor.Oğlum o işte. İstediğimi yapabilecekmişim gibi diyor. Vücudunun sınırları kalkıyor işte. Kastettiği o.
Oradaki özgürlüğü açıklayın o zaman diyorum. @Master of Puppets troll yapmaktan başka bir açıklaman yok.