Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1061 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben öyle bir çıkarım yapmadım ki. Vücudunun fiziksel gücü de artıyor vücudunun özgürlüğü de artıyor. Fiziksel gücünü Kaido'nun Ejder bedenini kaslı haliyle balon gibi sıkıp daha taşa vururken görüyoruz. Vücudunun özgürlüğünü ise vücudu ile istediği gibi oynayabilmesinden görüyoruz.

Sen özgürlük ile neye ima yapıyor onu bana bir açıklar mısın o zaman?
Yani özgürleşmesinin sebebi sadece gücünün artması öyle mi? Neden başka güç arttıran hiçbir şeyde bu ifadeyi görmedik şu ana kadar?

Öyle değil. Luffy açıkça diyor ki ''uyanış olunca DAHA özgür hissediyorum''. Bunun anlamı şudur, bu meyvenin uyanışını açmasaydı o anki özgürlük hissine ulaşamayacak hiçbir şekilde. Bu durumda yediği bu meyve hayallerine ulaşmasını sağlıyor.

Uyanış açabilmesi Luffy'nin iradesi sayesindedir vs. bunlar söylenebilir tabii.
Bunu vücudu ile istediğini yapabilecek olması üzerinden söylüyor. Meyveyi yediğinde bak ağzımı gerebiliyorum şeklinde sevinen çocuk bu.

Yani özgürleşmesinin sebebi sadece gücünün artması öyle mi? Neden başka güç arttıran hiçbir şeyde bu ifadeyi görmedik şu ana kadar?
La oğlum gücünün artması değil diyorum yine bana gücünün artması diyon. Vücudu ile istediği gibi oynayabilmesi oradaki özgürlük ile kastettiği. Bir dev oluyor. Bir cüce oluyor. Bir balyoz vurdumh şeklini alan bir şeye dönüşüyor. Bir balyozun içinden geçen yuvarlak bir şey oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık