Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1061 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğleniyor olmam dediklerimde doğruluk payı olmadığı anlamına gelmiyor :D Luffy'nin istemsizce gülmesiyle aynı sebepten, sadece fiziksel değil, kişiliğinde de değişime sebep oluyor, meyveyle bütünleştikçe etkisi daha artıyor.
İstemsizce gülmesi ile özgürlüğünü bir yere koyuyon yani. Luffy'nin istemsizce gülmesi nasıl özgürlüğü oluyor? Hem niye onunla daraltıyon anlamı? Vücudu ile istediği gibi oynayan biri haline dönüşüyor. Bu olmuyor mu özgürlük serbestlik?

Buradaki çevirinin direkt akla gelen ilk anlamı şüpheli bir freedom. Saçlarım ben özgürleştiğimde beyazlaşıyor diyor. Karşısında konuşan kişi de yine şüpheli bir şekilde ne diyorsun olum sen diyor.

Şu çeviriye senin yaptığın yorum tamamen kendi çıkarına göre.
Baska nasıl bir anlam çıkabilir diye soruyorum bir şey söylemiyonuz.

Uyanış lastik vücuduna daha fazla fiziksel güç ve özgürlük getiriyor.

Direk çeviri bu. Özellikle vücuduna diyor burada. Luffy lastik olarak zaten belli başlı özgürlüklere sahip vücudu konusunda. Ama uyanışla daha da (greater) serbest özgür (freedom) oluyor. Vücudu istediği gibi küçülüyor büyüyor şişiyor farklı bir şekle giriyor. Hatta sertliği bile değişiyor gibi duruyor. Kas kütlesini artıyor felan.

Çünkü mistik zoan. Üstüne tanrı cinsinden. Şu mesela luffy değil
bu kolları nika da gördük. Boşuna düşünme yetisi var da denmedi. Bir şekil dışarıya çıkıyor meyve ya da luffy ile nika bütünleşiyor uyanış sonrası...
Aynen çift kişilikli reenkarnasyon. Arada bir canı sıkılınca Nika ile değişiyor.

Baska nasıl bir anlam çıkabilir diye soruyorum bir şey söylemiyonuz.

Uyanış lastik vücuduna daha fazla fiziksel güç ve özgürlük getiriyor.

Direk çeviri bu. Özellikle vücuduna diyor burada. Luffy lastik olarak zaten belli başlı özgürlüklere sahip vücudu konusunda. Ama uyanışla daha da (greater) serbest özgür (freedom) oluyor. Vücudu istediği gibi küçülüyor büyüyor şişiyor farklı bir şekle giriyor. Hatta sertliği bile değişiyor gibi duruyor. Kas kütlesini artıyor felan.
Şüpheli bir konuşma zaten bunu kimse sorsan sana vereceği cevap şüpheli bir konuşma olur. Aldığı yanıt da şüpheli ve konuşma bitirilmemiş.

Aşağı yukarı soru şöyle.
-Tipin posterde neden değişik
-Özgürleştiğimde öyle oluyorum
-O ne demek öyle ?

Ve burada bitiyor.

Çok büyük ihtimalle miras kalan irade Nika Meyvesi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık