@Whitebear D Vega’nın robot tayfayı döverse buralarda ol hacım.
Son düzenleme:
Adam seriyi hızlandırcam alayına tembellik yapıyo bildiğin.Bu Luffy'nin hali beyaz saçlı posterini Tayfa üyeleri sorgulamadı ne saçma... Garp posteri görünce bi reaksiyon çizseydi keşke sODA
Kadın karakter olduğu için ona çok yükleneceklerini sanmıyorum. Anca güzel bulmayıp sevmeyen biri olacak ki o da tek tük belki olur.Yalnız Law'a benzer bir giriş yaptı. Forumda Bonney bebişime de çok yüklenilecek gibi duruyor. Şimdiden savunma saflarını sıkı tutmakta fayda var.
Aaa. Olur mu? Namiyi falan gölgelerse seyreyle sen cümbüşü.Kadın karakter olduğu için ona çok yükleneceklerini sanmıyorum. Anca güzel bulmayıp sevmeyen biri olacak ki o da tek tük belki olur.
Bizimkilerle bu ada dışında da devam edecekse gölgeleyeceği kesin benim açımdan. Hatta bu adada da aksiyona girerse yine gölgeler.Aaa. Olur mu? Namiyi falan gölgelerse seyreyle sen cümbüşü.
Law’ın hedef Yonkou Kaido ve arada görmediğimiz Shicbukai Dof’u gördük.Punk Hazard ayarı bir ark bizi bekliyor. Law yerine Bonney, Caesar yerine Vegapunk, Vergo yerine de bir tane düşman çıkar. Denklem tamam.
Japonlarda kendilerinde ne yoksa veya küçükse onun tersini çizme fetişizmi varLaw’ın hedef Yonkou Kaido ve arada görmediğimiz Shicbukai Dof’u gördük.
Bonney’in hedef Yonkou BB ve arada görmediğimiz Ayıboğan’ı görsek iyi olurdu.
O değil bu Oda’nın göğüs fetişinden gına geldi. Farklı tip bir tane kadın karakter yok. Aynı tip ve hepsinde göğüs dekolteli kıyafet. Tam sapık herif ya
Oda da kendi göğüslerine bakarak bu yolu seçti herhalde.Japonlarda kendilerinde ne yoksa veya küçükse onun tersini çizme fetişizmi var
Akainu net köpek.Eğer başlarındaki amiral ise akainu mudur?