Dalsa Zoro zorlansa ne dalga konusu olur ha .İmparator terleten Seraphim efsanesi önümüzdeki sayı Zoro’ya dalar mı?
Zoro'nun yenilip Seraphim'in önünde secdeye giderek "Beni eğit ustam." diye yalvarması yok mu?İmparator terleten Seraphim efsanesi önümüzdeki sayı Zoro’ya dalar mı?
Allah vermesin Sanji çocuk Hancock'u görüp burnu kanarsa yada heycanlanırsa büyük sıkıntı çıkar.Zoro'nun yenilip Seraphim'in önünde secdeye giderek "Beni eğit ustam." diye yalvarması yok mu?
Weevil anasının yönlendirmesiyle başına iş açan adamı yakalayıp hükümetle pazarlık yapmak için adaya gelebilir. Bu arada bizim tayfa çılgın doktorla samimiyeti ilerletir ve fazla gelişmiş orhangutana karşı doktoru korur. Bu adanın hikaye kısa sürer ve Vegapunk iyilik olarak Koby'nin kaçırıldığını öğrenen ve onu kurtarmaya gitmek isteyen tayfamıza pilli bebeklerini ödünç verir. Helmeppo da mevzuya dahil olur.Law’ın hedef Yonkou Kaido ve arada görmediğimiz Shicbukai Dof’u gördük.
Bonney’in hedef Yonkou BB ve arada görmediğimiz Ayıboğan’ı görsek iyi olurdu.
O değil bu Oda’nın göğüs fetişinden gına geldi. Farklı tip bir tane kadın karakter yok. Aynı tip ve hepsinde göğüs dekolteli kıyafet. Tam sapık herif ya
Usopp normalde yüzüyor diye hatırlıyorum ben. Hatta Nami bunu bıçaklıyor gibi yapıp başka bir yerde su yüzüne çıkıyordu. Trolüne böyle bir şey cizmediyse "Usopp zayıf boğuluyor" falan diye böyle bir şey olması lazım mantıken.[Spoiler] - 1061 Spoiler Yorumları
Ben ciddiyim. Zaten teori eski sen de görmüşsündür forumda. Im Xebec aslında mevzusu bence saçmasapan bir teori :ehe: Bunu hatırlyanadım ben kusura bakma... şakasına yazdın sandım. :D Eger Im gerçekten korsan ise fena olmaz aslında. Hem denizciler için daha da kötü olur...:ehe:www.korsanfan.com
@Sir Crocodile Bunu düşünen tek kişi olmamama sevindim ya. Açalım mı bi anket, hangi meyveyi yedi diye?
O korkudan bayıldı muhtemelen gün geçtikçe daha korkak oluyor xDUsopp normalde yüzüyor diye hatırlıyorum ben. Hatta Nami bunu bıçaklıyor gibi yapıp başka bir yerde su yüzüne çıkıyordu. Trolüne böyle bir şey cizmediyse "Usopp zayıf boğuluyor" falan diye böyle bir şey olması lazım mantıken.
Hatta Usopp'un Robin'i kurtardığı bir sahne bile var. Şimdi kendini kurtaramıyor...
La o her zaman korkuyor ama diyorum ya eskiden suyun içinden Robin'i kurtaran kişi kendini kurtaramıyor. Yani öylesine çizilmiş bir sahne değilse ki batıyor bildiğin düşündürdü meyve yiyebileceğini.O korkudan bayıldı muhtemelen gün geçtikçe daha korkak oluyor xD
Bide amirallere kafa tutucak Elbafta devlerle savaşçak falan diyorlar adam daha sudan çıkamıyor korkudan bayılıyorO korkudan bayıldı muhtemelen gün geçtikçe daha korkak oluyor xD