Haklılık payı var ama diğer mangalarda bu derece değil sanki. Misal Naruto, Bleach evrenlerinde farklı tip, sürekli göğüsü ön planda olmayan kadın karakterler vardı.Japonlarda kendilerinde ne yoksa veya küçükse onun tersini çizme fetişizmi var
Haklılık payı var ama diğer mangalarda bu derece değil sanki. Misal Naruto, Bleach evrenlerinde farklı tip, sürekli göğüsü ön planda olmayan kadın karakterler vardı.Japonlarda kendilerinde ne yoksa veya küçükse onun tersini çizme fetişizmi var
Kendileri derken millet olarak demek istedim.Oda da kendi göğüslerine bakarak bu yolu seçti herhalde.
Normalde olması gereken o. Oda bu konuyu biraz kompleks haline getirmiş sanki. Halbuki Bleach'teki gibi olsa daha hoş olurdu. Bu garip bir mevzu. Bu kadar paranın köpeği olmuş bir adam nasıl tüm zevklere hitap edecek kadın çizmez anlamak güç. O konuda kimse Oda'yı ayıktırmamış herhalde. Biri ya Oda Sensei bak kadınları çeşit çeşit cizersen daha çok para kazanabiliriz dese Oda manyak olur.Haklılık payı var ama diğer mangalarda bu derece değil sanki. Misal Naruto, Bleach evrenlerinde farklı tip, sürekli göğüsü ön planda olmayan kadın karakterler vardı.
Onu anladım. Bilerek kendinden bahsettim işte. Çizdiği kadın göğüsleri kadınların kafalarından büyük. Normal ya da küçük boy göğüsün zıttı değil bu. Kendi göğüsleri hiç olmadığı için kompleksini kalemine yansıtmış muhtemelen. Herif hem seksist hem sapık. Her şey beklenir.Kendileri derken millet olarak demek istedim.
İmkansız Vegapunk ters çıkarsa burnundan gelir o ada, tayfadan birinin bilincini kapatırsa bana pp seç iki haftalık.@Whitebear D Vega’nın robot tayfayı döverse buralarda ol hacım.
Ölme dümenidir de ölemediJinbe yine bi dümenler çeviriyor.
Kapak hikayelerinden devam eder kesin Wano sonrasına. Germa ve kek adası misali.Drake ne oldu ya en son Onigashimada yatıyordu oda Kaido'nun adamları gibi bi anda seriden silindimi.