Beckman'ı vb. alır demiyorum ama korsan olsa 1 milyar ödül alır bence en az. En son vs'si ne? Teach'e yenilmesiyse bu normal elbette. Daha olayı da görmedik.En son vsnin sonucu'nu gördük Coby yerlerde sürünüyordu bu biraz cesurca olmuş sanki.
Beckman'ı vb. alır demiyorum ama korsan olsa 1 milyar ödül alır bence en az. En son vs'si ne? Teach'e yenilmesiyse bu normal elbette. Daha olayı da görmedik.En son vsnin sonucu'nu gördük Coby yerlerde sürünüyordu bu biraz cesurca olmuş sanki.
Sanji ve Zoro Coby'i ciddiye almaz.Coby'nin deniz altındaki şovu ve bu bölümdeki Zoro ve Sanji'ye bakınca Coby sağkol seviyesine gelmiş diyebiliriz. Garp, Sengoku, Bogart bu gençleri az eğitmemiş demek ki. Coby'de hem bomba sezecek gözlem haki, hem de taşları tuz haline getiren savunma haki var. Hancock ile vs atsalar iki tarafın da çok büyük şansı olurmuş ama kıl payı Coby alırmış.
Ben de öyle düşünüyordum ama son 10 bölüm fikrimi değiştirdi. Oda Coby'ye denizin içerisinde gayet şov yaptırmış. Teach bile Coby'yi ciddiye alıp akıl danışıyor. Sanji ve Zoro son buluşmaları gibi davranmaz savaşsalar. Queen ve King kadar zorluk verir eski ağlak Coby.Sanji ve Zoro Coby'i ciddiye almaz.
Şu an yüksek ihtimalle erken, ama zirve zamanında Cacci'nin evladının şansı yok Koby karşısında. Haki konusunda cidden daha potansiyeli Cacci'nin oğlu Sanci'den, gözlemde de Zoro'yu geçer.Coby'nin deniz altındaki şovu ve bu bölümdeki Zoro ve Sanji'ye bakınca Coby sağkol seviyesine gelmiş diyebiliriz. Garp, Sengoku, Bogart bu gençleri az eğitmemiş demek ki. Coby'de hem bomba sezecek gözlem haki, hem de taşları tuz haline getiren savunma haki var. Hancock ile vs atsalar iki tarafın da çok büyük şansı olurmuş ama kıl payı Coby alırmış.
O değil de Monster Trio da hemen ayrılmış oldu. Luffy ve Jinbe ayrı... Zoro ayrı yerde. Bir üçlü sahne görseydik bari... Neyse ileri de görürüz herhalde...
Eğer başlarındaki amiral ise akainu mudur?Kaptan Sword içindeki en üst rütbe değil de üc beş kaptan birden olsa güzel olur. X Drake direkt lider olmasın.
Sengoku veya Garp değilse bence Akainu'dur. Ama istihbarat birimi başı diye Siyah At olabilir.Eğer başlarındaki amiral ise akainu mudur?
Akainu olabilir ama Garp veya Sengoku olması daha olası.Eğer başlarındaki amiral ise akainu mudur?