Kesinlikle.Bu bölüm en büyük artı Dof'a
Kesinlikle.Bu bölüm en büyük artı Dof'a
Seriyi yeni okumaya başlayıp foruma yeni gelen biri olsa şu yorum sonrası ''Ben yanlış çeviri veya yanlış bir bölüm mü okudum?'' der.Bu bölüm en büyük artı Dof'a sonra Zoro'ya yazdı. Luffy büyük eksi yedi. Dragon'a eksi bile yazmadı onun ne olduğunu biz zaten biliyorduk, yavaştan @kadir †. de öğrenecek.
Yancılığa ve hizmet sektöründen devam diyorsun Dof için yani.Dof, Cross Guild'e katılırsa olacak olan bu diye yorumladım.
Öcü gibi korkuyorsun Dof ile Crocodile birlikte çizilecek diye...Seriyi yeni okumaya başlayıp foruma yeni gelen biri olsa şu yorum sonrası ''Ben yanlış çeviri veya yanlış bir bölüm mü okudum?'' der.
Yancılığa ve hizmet sektöründen devam diyorsun Dof için yani.
Yine de Dof'u almamaları lazım oraya, nakliyat işi yapmıyoruz şuan sonuçta!
Luffy ve melekleri(Nami ve Robin)detayı güzelmiş
Hahahaha niye korkacağım? ''Dof Croc'u adamı yapmak istiyordu len'' ve ''Dof Croc'dan çok üst seviyede bir adam len'' diyenler korksun, aslında korkacak bir şeyleri kalmadı yorumları unutturma çabası işine girip hikayeciliğe çoktan başladılar...Öcü gibi korkuyorsun Dof ile Crocodile birlikte çizilecek diye...
Onun korktuğu beraber çizilmeleri değil, yarın Croco Mihawk a yancılık yaptığı gibi, Dof'a da abi çekecek nasıl toplarım diye uyku girmiyordur gözüne.Öcü gibi korkuyorsun Dof ile Crocodile birlikte çizilecek diye...
Doflamingo > Crocodile.Hahahaha niye korkacağım? ''Dof Croc'u adamı yapmak istiyordu len'' ve ''Dof Croc'dan çok üst seviyede bir adam len'' diyenler korksun, aslında korkacak bir şeyleri kalmadı yorumları unutturma çabası işine girip hikayeciliğe çoktan başladılar...
Şuan bile balon oldular uçtular, yorumları yapmamış gibi takılıyorlar zaten.
Croco bey bunu dedikten sonra sezon sonu yere yapışmıştı hatırlatırım