Sabo logia meyvesi kullanıcısı. Lazer (?) saldırısı muhtemelen ona etki etmeyecek. Ayrıca ateş meyvesi ile uçabilir (tabi ne kadar süre yapabilir soru işareti) denizin dibini boylamasına gerek yok.Bölüm gene gizemlerle dolu Im'in gölgesini bile göstermemek için çöp adam çizmiş bu bölümde Sabo'nun kurtulmaması lazım o kadar büyük bir yerden kaçamaz denizin dibini boylaması lazım ama Oda gene uyduruk bir sebep bulur ve bizimkiler adasını buldu kış adası gene ada muhabbeti olacak yandık 1 senede çıkamazlar artık burdan.
O kadar güven muhabbetinin döndüğü yerde bence de almamaları gerekiyor Dof'u. Mihawk ve Croco bu konularda daha onurlu gözüküyor Dof'a kıyasla.Seriyi yeni okumaya başlayıp foruma yeni gelen biri olsa şu yorum sonrası ''Ben yanlış çeviri veya yanlış bir bölüm mü okudum?'' der.
Yancılığa ve hizmet sektöründen devam diyorsun Dof için yani.
Yine de Dof'u almamaları lazım oraya, nakliyat işi yapmıyoruz şuan sonuçta!
Eyvah, korktuğum başıma geldi, Cartman, Zoro övüyor. Zoro korkmuş diye yorumluyorum bu dakikadan sonra.Zamanında Franky'nin adamı olayı çözmüştü:
#zorokaptanolsun
Sjw Zoro Netflix'e selam çakmış kadın gücü trendinden parayı götürme peşinde.Neredeyse “bırakın kendi ayakları üstünde durmayı öğrensin” gibi bir laf edecekmiş. Fazla dizi izliyor olabilir bu R.R.now Zor o.
O zaman Im gerizekalı öldüremediği adam için adayı yok ediyor burda Im'in yaptığı boşa çıkar zaten bende öldüğünü düşünmüyorum bi şekilde çıkar ama çıkmaması lazım madem bu kadar büyük saldırı yaptırıyorsun Enel gibi olmasın bu karekter en güçlülerden birde Sabo uçamıyor uçma gücü yok ateş meyvesinin.Sabo logia meyvesi kullanıcısı. Lazer (?) saldırısı muhtemelen ona etki etmeyecek. Ayrıca ateş meyvesi ile uçabilir (tabi ne kadar süre yapabilir soru işareti) denizin dibini boylamasına gerek yok.