Yakında “yaşasın ekk” diye hareket başlatıp bizi bilinç bilinç bilinçleyecek aslan parçası.Sjw Zoro Netflix'e selam çakmış kadın gücü trendinden parayı götürme peşinde.
Yakında “yaşasın ekk” diye hareket başlatıp bizi bilinç bilinç bilinçleyecek aslan parçası.Sjw Zoro Netflix'e selam çakmış kadın gücü trendinden parayı götürme peşinde.
Daha akşam olmadan Crocoya eksi yazdı usta @II. Invictus meğer hakinin h si yokmuş, kancada siyah nokta bile yok.6 yıldır sektörde kuyumculuk yapıyorum. Yeterince güçlüyse kararamayan şey yoktur.
O zaman neden moon walk diye bir teknik var adamlar kendilerini counterlamışlarSanırım lunarian ırkının neden tehdit olduğunu çözdüm , bu lazer bulutların arasından geldi değil mi , lunarianlada uçabiliyor. Ve redline tepesinde yaşıyorlar doğal counterları antik silahların.
Bütün hakisini bahtına yüklemiş Crocoboy. Ondan böyle durmadan evrenin büyük güçlerinden dayak yiyor.Daha akşam olmadan Crocoya eksi yazdı usta @II. Invictus meğer hakinin h si yokmuş, kancada siyah nokta bile yok.
Aydaysa Enele yazarResimleri görünce adım gibi artık eminim Uranüs im'nin elinde. Uranüs sayesinde o adayı yok etmeyi başardı. Nerede olduğuna gelince silah ayda bence bu sayede istediği yere ateş edebiliyor. Sırf bu silah yüzünden raftel gizlenmiş bile olabilir
Hangi güçlü adam moonwalk kullanıyor ki ,O zaman neden moon walk diye bir teknik var adamlar kendilerini counterlamışlar