Patlat bakalım bombayı xdBuna rağmen gördüğüm en büyük Croco fanı Sir Croc değil desem?
Patlat bakalım bombayı xdBuna rağmen gördüğüm en büyük Croco fanı Sir Croc değil desem?
Forumun tarihinin en büyük teröristi olduğu için meşhur sandığınız Mete bundan 10 yıl önce bütün foruma Croco'nun isterse KK olacağını savunuyordu. Makara değil herhangi ekstra bir madde, ortam vs yok. Direkt bunu diyordu.Patlat bakalım bombayı xd
@Millennium WizardPatlat bakalım bombayı xd
Bile bile lades diyorum... Söyle bakalım kimmiş o şekil adam ?Haklısın 3 üstü olursa yonkou olur dedikten sonra kıvırınca farkettim bunu bende
@II. Invictus Zoro'nun sağ kolunun sağ kolunu gördün mü ? Şekil adam
Buna rağmen gördüğüm en büyük Croco fanı Sir Croc değil desem?
Mete ve @Sir Crocodile'ı Cumhurbaşkanı adayı yapsak en az %60 oyla cumhurbaşkanı olurlar bu tutunmuşluk bu savunmaForumun tarihinin en büyük teröristi olduğu için meşhur sandığınız Mete bundan 10 yıl önce bütün foruma Croco'nun isterse KK olacağını savunuyordu. Makara değil herhangi ekstra bir madde, ortam vs yok. Direkt bunu diyordu.
Nasıl görmedin Zoro'nun sağ kolunun sağında oturmuş xDBile bile lades diyorum... Söyle bakalım kimmiş o şekil adam ?
Sende de gizli bir Croc hayranlığı olabilir ne de olsa ortak bir noktaanız var.
Şaka bir yana Robin olayları, Poneglype, Antik silah muhabbetleri sonrası KK olmaya en yakın isim Croc idi seride Luffy öncesi.Forumun tarihinin en büyük teröristi olduğu için meşhur sandığınız Mete bundan 10 yıl önce bütün foruma Croco'nun isterse KK olacağını savunuyordu. Makara değil herhangi ekstra bir madde, ortam vs yok. Direkt bunu diyordu.
@Dattebayo..! Yaptığını gördün mü ?Şaka bir yana Robin olayları, Poneglype, Antik silah muhabbetleri sonrası KK olmaya en yakın isim Croc idi seride Luffy öncesi.
Yani başka hiç bir karakter bu koşulları karşılayabiliyor muydu?
O yüzden...
Adam herşeyden kendine çıkar sağlıyo burda @Dattebayo..!'nun bir suçu yok @Sir Crocodile a desek adam konuyu bye çekip kendine çıkar sağlıyo@Dattebayo..! Yaptığını gördün mü ?