Senin yüzünden forumda Crococular örgütlenmiş sandım. Hayali düşmanlara sövüyordum resmen ne bileyim tek kişi bu kadar aksiyon yapmış anasını satayımSenle bazı konularda çok ters düşüyorduk o dönem doğru. :S
Haklısın 3 üstü olursa yonkou olur dedikten sonra kıvırınca farkettim bunu bendeYorumlama kabiliyetinin sıfır olduğu belli oldu bir kez daha.
Ödül konusunun değiştiğini görmeyen yoktur, bu konuda işine geldiğini savunanlar hariç.Haklısın 3 üstü olursa yonkou olur dedikten sonra kıvırınca farkettim bunu bende
@II. Invictus Zoro'nun sağ kolunun sağ kolunu gördün mü ? Şekil adam
Croco'nun çapı Sir Croc kadar olsa kancayı karartmıştı çoktan@Sir Crocodile'ın Crocodile savunma yeteneği>Crocodile'ın mangadaki gücü
Çoktan korsanlar kralı olmuştu ama işte sir Crocodaki çap keşke Crocodada olsa ama Croco bey anca yancı olsunCroco'nun çapı Sir Croc kadar olsa kancayı karartmıştı çoktan
Ben hep derim yanlış kişinin fanı olmuş,bu kadar emeğe değer mi Croc xd ?Croco'nun çapı Sir Croc kadar olsa kancayı karartmıştı çoktan
Buna rağmen gördüğüm en büyük Croco fanı Sir Croc değil desem?Ben hep derim yanlış kişinin fanı olmuş,bu kadar emeğe değer mi Croc xd ?