Zoro artık sol kol olmuş diye yorumladım...
Zoro artık sol kol olmuş diye yorumladım...
Nasıl olsa Ray dengi, bir antik silaha dünyanın tepesine çıkardı değil mi? Psikolojik yaralı olmasaydı, aynı anda 100 tane luffy alırdı. Ah bu psikolojik yaralar.Şaka bir yana Robin olayları, Poneglype, Antik silah muhabbetleri sonrası KK olmaya en yakın isim Croc idi seride Luffy öncesi.
Yani başka hiç bir karakter bu koşulları karşılayabiliyor muydu?
O yüzden...
Kum-kun’dan daha çok croconun hakkını teslim etmişimdir amiral dönecek diyen bendim sonra bu fikri benden çaldı @Sir Crocodile Kingv2’dir ama karda yürür ayak izini belli etmez
Vay be forumdan kopamayacağını biliyordum ama yeni hesabının kim olduğunu bilmiyordum bir şansımı deneyeyim dedim ve bingo. Hayırlı uğurlu olsun umarım 78.hesaptan sınırsız yemez.@Dattebayo..! Yaptığını gördün mü ?
Utanma da kalmamış sende. Geçmişte dediklerinden konu açacağım ama konuya sığmayacak...Kum-kun’dan daha çok croconun hakkını teslim etmişimdir amiral dönecek diyen bendim sonra bu fikri benden çaldı @Sir Crocodile Kingv2’dir ama karda yürür ayak izini belli etmez
Zoro kaptan olsa ve ona sağ kolunu sorsan onu bile doğru gösteremez biliyorsun, bu bilgi ışığında konum belirttin değil mi?
Dof, Cross Guild'e katılırsa olacak olan bu diye yorumladım.Dof anca Kaido'ya malzeme taşısın ameleliğini yapsın, anladığı tek şey nakliyat. :S
Fanları da ''Kaido'nun ortağı yav ortağı'' diye övsün.
Sanji eliyle 4 yapmış... yavaş yavaş alışıyor yerine...